- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kalandor: SYNTHONY - Darude Sandstorm (Live from Melbourne)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ricsi99: Mire is jó az utánvét eröltetése használt cucc vásárlása esetén?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
-HajTömeg- #20459 üzenetére
de itt nem is az volt a gond, hogy nem akar annyit vacakolni vele (a legtöbb ember nem akar, a családomból sem, pedig ismerik és szeretik a jó kávét), hanem hogy:
- aki mégis vacakol vele, az ugyanolyan hülye, mint aki keletre fordítja a hangfalát és 120e ft-os hdmi kábelt vesz (nem, csak az utóbbiak hülyék)
- az olasz kávégépek szarok (a legjobbak, csak persze nem az ilyen automata dzsunkákra kell gondolni kávégép alatt)
- nincs érdemben finomabb a nespressónál, az már hdmi kábel téma megint
- valaki oldja meg nekem most, hogy 3 ft-ért nespressózzakszóval a gond csak az, hogy nincs képben a kolléga, viszont legalább qrva nagy mellénnyel nyitott. erre spec harapok... (nota bene: még így is kapott egy csomó infót/segítséget, még az én lehurrogó válaszomból is. ezzel szemben meg nem áll semmi, csak a nagy mellény, ami remélhetőleg azért kicsit összement közben)
-
ronin s8
senior tag
válasz
-HajTömeg- #20459 üzenetére
Szerintem neki más a baja. Elég neki a Nespresso, csak sokallja az árát. Ezen nem tudunk segíteni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékkal garanciával hibátlan
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Gray Használt, újszerű állapotban 12/512 GB Alza
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest