Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Dell Venue 8 Pro
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
paljoc
tag
Csak telorol, roviden es az utolso mondatodra reagalnek: igen, valoszinuleg hamarabb is el lehet jutni oda hogy igen jo eredmennyel porizzen az ember otthon mint nekem anno kb. 6 éve amikor forumszerte gyakorlatilag nulla informacio volt errol az egeszrol. Ennek ellenere ha visszatekerhetnem az ido kereket, ujra a Genet vennem meg az epp "felesleges" 150 ezer forintombol, csakugy mint anno, mikor 100% hobbibol, pusztan az erdeklodestol hajtva, gyakorlatilag szinte az elsokent megtettem a forumozok kozul. Mert erdekel/erdekelt. Ha ma valaki megkerdezi hogy sztem vegyen-e porkolot, ugyanazt mondom: persze, de csak ha erdekel. Ha a masodik mondat mar az, hogy mennyit lehet ezzel sporolni, esetleg keresni, akkor hamar rovidre zarom a diskurzust!:-)
-
lagoon79
tag
azért a reprodukálhatóság terén számítógépes profil nélkül lesznek/vannak gondok. még a CM-es Srácoknál is beszaladt régebben 1-1 hiba, pedig ők aztán megadják a módját. baromi jó buli lehet az otthoni pörkölés, de kétlem, h a kávéból kihozható a maximum. sztem ez egy baromira összetett dolog, rengeteg tanulással, tapasztalással, csak manapság terjedt el, h vegyen boldog boldogtalan pörkölőt, mert hiszen gyerekjáték az egész. az tény, hogy a boltban vehető kávéknál, ha másért nem, a frissesség miatt is jobb az otthon pörkölt anyag, tehát szórakozásnak tökéletes.
szóval maradjunk annyiban, hogy otthon jó buli, de hagyjuk meg a profiknak ami a profiké és az erős marketing miatt ne bagatellizáljuk el ezt az egészet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kompakt méretű Jura Ena micro 90 One Touch beépített cappuccino fejjel
- Új multikapszulás, multifunkciós kávéfőzők garanciával. DG, NESP, POD, Őrölt kv. egy gép.
- Saeco Syntia digitális automata kávéfőző szálcsiszolt fém burkolattal
- Magyar menüs Saeco Picobaristo OTC tejtartállyal
- Jura F50 classic V2 automata kávéfőző cappuccino fejjel
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 2 15,6" - i7 1165G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell XPS 15 9500 - 15,6" hibás kijelző, i7 10750H, 8GB RAM, Nvidia GTX 1650 Ti 4GB VGA
- iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4593, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue Karcmentes állapot 100% akku (93 ciklus)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest