Hirdetés
- joghurt: frenda dsttöytoi
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
RetepNyaraB #136216 üzenetére
Szerintem az a különbség, hogy valaki inkább megérkezni akar, vagy inkább kísérletezni - amíg a kíváncsiság hajt, a különböző kosarak, trendek, megkóstolni 92 fokon meg 94-en, és a változatosság gyönyörködtet, addig mindenképp jobb a F58, mert rugalmas. Ugyanaz a bab egyszerűen kicsit mást mutat(hat) két különböző kosárral, két fokkal melegebb vízzel - teljesen valid, hogy ezeket jó élmény kikóstolgatni
De ha valaki képes a F58 mellett is úgy dönteni, hogy pl. 18g VST
forevermindörökké, meg a hőfok is szökőévente változik, akkor jó eséllyel a Robottal is boldog lenne.A GC-n is így voltam egyébként, mielőtt megváltam tőle - hónapok óta a VST volt bent, olyan 92 fokon készült minden, havi 1x mozdult 2 fokot a PID. Ebből sejtettem, hogy nekem a Robot "korlátoltsága" tökéletesen elég lesz - a nyomásra, profilra szeretnék több kontrollt.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- joghurt: frenda dsttöytoi
- GTA VI
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ötlettől a megvalósításig: használjuk a nyelvi modelleket új ötletekhez!
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 126 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest