- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
RetepNyaraB #136216 üzenetére
Szerintem az a különbség, hogy valaki inkább megérkezni akar, vagy inkább kísérletezni - amíg a kíváncsiság hajt, a különböző kosarak, trendek, megkóstolni 92 fokon meg 94-en, és a változatosság gyönyörködtet, addig mindenképp jobb a F58, mert rugalmas. Ugyanaz a bab egyszerűen kicsit mást mutat(hat) két különböző kosárral, két fokkal melegebb vízzel - teljesen valid, hogy ezeket jó élmény kikóstolgatni
De ha valaki képes a F58 mellett is úgy dönteni, hogy pl. 18g VST
forevermindörökké, meg a hőfok is szökőévente változik, akkor jó eséllyel a Robottal is boldog lenne.A GC-n is így voltam egyébként, mielőtt megváltam tőle - hónapok óta a VST volt bent, olyan 92 fokon készült minden, havi 1x mozdult 2 fokot a PID. Ebből sejtettem, hogy nekem a Robot "korlátoltsága" tökéletesen elég lesz - a nyomásra, profilra szeretnék több kontrollt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Napokon belül startol a Samsung olcsóbb táblagépe
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AliExpress tapasztalatok
- Formula-1
- Házimozi haladó szinten
- Milyen légkondit a lakásba?
- BestBuy ruhás topik
- Elérhető az iOS 18.4, vele pedig megérkezett az Apple Intelligence is
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- További aktív témák...
- Panasonic er-dgp90 k Hajvágó /// Bontatlan, Új // Számla + Garancia
- DJI Mini 3 pro RC drón szett - kijelzős távirányítóval +2db battery plus akkuval +tartozékokkal
- DJI Mini 4 pro / Mini 3 pro / DJI Mini 3 drón Fly More Kit Plus - 2x47 perc
- DJI Avata Drón + DJI Goggles 2 + Motion + Táska ++
- DJI FPV Racer drón
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest