Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Gurulunk, WAZE?!
- Dell Venue 8 Pro
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
goom
senior tag
válasz
donat_sz
üzenetére
Megértem azt, akitől "távol állnak a használt gépek", de azért ez egy egészen más terület, mint pl. az autó. Az értékvesztés pl. töredéke... Ha gondos volt az előző gazdája (itt a fórumon igen nagy esély van rá!), akkor kitűnő vételt csinálhatsz. Én pl. vásárlás után is igen sok tanácsot, segítséget kaptam tőle.
...Nem beszélve arról, hogy ezek a gépek sokszor még igazi mesterdarabok voltak, bennük van az anyag. Ha tisztességes, felújított a belsője, akkor sok örömed lesz benne. Egy 21 éves ECM Botticelli 2 elégedett, sőt, boldog gazdájaként írom ezt.
-
zolnagy
őstag
válasz
donat_sz
üzenetére
Szívesen

Hát, ha tejes ital is játszik (capuccino), akkor a gaggia nem feltétlen a te géped. Lehet vele gőzölni, de nem arra való. Illetve a gőzölés helyett alternatív habosítás lehet a kulcs, pl french pressel, vagy nanofoarmerel.
Gaggia Classicból most újonnan az Evo Pro (nincs csak Evo) modellt kapni (2023), illetve még itt-ott (pl cady trade) elérhető a sima pro (2019). 2015-2018 közötti modellt kerüld, az nem jó sok mindenre. És a "sima" classic is jó, 2014 és előtti, de az csak használtban van.
Nyilván a mindenre jó gép dual bojleres. Ebből újonnan a Lelit Elizabeth talán a legolcsóbb, de ehhez nem volt szerencsém. A biztosan jó dual bojleresek közül a Lelit Biancat mondják itt jónak, de az 800+e Ft.Viszont azzal számolnod kell, hogy ezekhez a Graef őrlőd már valószínű kevés lesz. Persze kezdésnek elmehet, de pl egy Kingrinder K6/K4 kézi őrlő is elveri. A határ meg a csillagos ég.
Meg nem tudom, milyen kiegészítőid vannak, mert kell tizedpontos mérleg, tamper, minőségi szűrő...stb.
Valaki hirdetett a FB valamelyik kávés adás vételiben ma egy Profitec Go gépet, amit talán 3x használt 250e-ért. Az jó vétel volt, de sztem már nincs meg.
Az lenne a legjobb, ha valahol ki tudnál próbálni egy gépet, mert annyi preferencia van, hogy nem tudni, neked mi jönne be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest