Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rastacsz
tag
válasz
Toobee
üzenetére
A 151F és 151G van brewhoz (mazzer ZM kések), ezekkel nem is lehet espresso finomságot őrölni (az acacias srác szerint)
Viszont a 151B nekem nem az a nagyon tömény, szirupos, hanem vannak ízek is, csak az összehasonlítási alapom kevés, mert jó espressot nem sokat kóstoltam.
Már ez a videó is valamennyire hiánypótló volt, hogy direktben hasonlított össze egy adott méretű késeket. Csak ez az egész rohadtul szubjektív, kinek melyik stílus jön be espressonak, a csokis, tömény, vagy az ízeket szétbontós, savasabb, hígabb és a két véglet között valahol, amit a high uniformity kés ad, vagy egy ditting 80-as, ami a srácnak optimálisabb ízvilág, de neked lehet, hogy túl sok ízt kócol össze, másnak pedig túl savanyú.
A kések tesztelése is idő és pénz rabló, mert oké, hogy megrendeled, kipróbálod(igaz, ez még csak a nyers kés, még nincs bejáratva, szóval az őrlemény is teljesen más eloszlású) , visszaküldöd ami nem tetszik (ezt lehet? Nekem nincs arcom, ahogy alkudni sem nagyon tudok) vagy marad a fiókban (egy 151-es kés esetén 16-20ezer/db, vagy ssp esetén 100k/db).
Egynapos happening szintén kevés arra, hogy különböző kések legyenek letesztelve/kóstolva. Főleg, ha még valaki becsatlakozik kúposokkal is...
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó XFX Radeon 7700 2GB videokártya
- Honor 200 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest