Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
windlord
üzenetére
Sajnos az nem jó választás, egy ilyenre érdemes beruházni pl [link] Hario cuccok nagyon jók szoktak lenni. Itt azt írja 24grammot tudsz vele őrőlni ami elég kell, hogy legyen a kotyogósba.
Igen mindig csak annyit amennyit lefőzől mert őrőlve nagyon gyorsan veszít a minőségéből. -
-
nyikszi
őstag
válasz
windlord
üzenetére
Ha már tőlük rendelsz, ők árulnak Pacific kávét, a Pin Up-ot tudom nagyon ajánlani, de csak ha a kevésbé pörkölt kávé is bejön. 2. helyezést ért el, nem találom az eredeti cikket, de itt is írják: [link] Vagy a ház kávéja is jó, az 100% arabica. Mindkettő kapható a Kávégépboltban.
-
nyikszi
őstag
válasz
windlord
üzenetére
Mi újonnan vettünk DeLonghi ETAM 29.510-t, most már 3. éves, teszi a dolgát. Ha elromlik és drága lesz a javítása, akkor is valami hasonlót veszek, csak használtan. Sajna a Jura nem gyárt keskeny gépet, nem tudok 22 cm-nél nagyobb helyet áldozni a konyhából, Asszony megtiltotta

-
nyikszi
őstag
válasz
windlord
üzenetére
Tudom a Kávégép bolt-ot ajánlani. a múltkor amikor bent voltam náluk, jött egy nő, nagy szatyor, benne egy gép, hogy a zacctartóval van valami (nem emlékszem a szitura, hogy vissza akarta tenni vagy kivenni?), mert ő bizony nem tudja. Elővette gépet a boltból egy hölgy, megnyomott valamit, meg mittomén, aztán mondta, hogy ezeknél a gépeknél bizony ezt, meg azt kell ilyenkor csinálni. Kérdezte a tulaj, hogy mivel tartozik, erre a válasz, hogy semmivel. Ez számomra egy boltról sokat elárul.
-
-
peestike
senior tag
Kotyogósból volt még Forever Miss Moka Prestige is. (3 személyes több is, anyóséknál most is ilyen megy, nekem szülőknél 6 személyes van)
Szerintem ez nem rossz, de hangyakukinyival mintha ugyanabból a kávéból a bialetti jobbat főzött volna. Bár lehet placebo volt csak.
Kávéra végképp nem mondanék semmit, mert ízlés kérdése nagyon szerintem. Nálunk az asszonynak kell bele nagyon az arabica, mert neki a robusta túl keserű. Én meg úgy vagyok vele, mint a sörrel, legyen a kávé keserű.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3942, 100% Akkumulátor
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818, 100% Akksi
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de az overkill erre a célra.
Nekem pl. régen ízlett, de amíóta az említett pörkölők kávéit iszom, nem tudom a Freit meginni.

Mr.Csizmás