Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
peestike
őstag
Kotyogósból volt még Forever Miss Moka Prestige is. (3 személyes több is, anyóséknál most is ilyen megy, nekem szülőknél 6 személyes van)
Szerintem ez nem rossz, de hangyakukinyival mintha ugyanabból a kávéból a bialetti jobbat főzött volna. Bár lehet placebo volt csak.
Kávéra végképp nem mondanék semmit, mert ízlés kérdése nagyon szerintem. Nálunk az asszonynak kell bele nagyon az arabica, mert neki a robusta túl keserű. Én meg úgy vagyok vele, mint a sörrel, legyen a kávé keserű.42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
-
nyikszi
őstag
válasz windlord #205 üzenetére
Tudom a Kávégép bolt-ot ajánlani. a múltkor amikor bent voltam náluk, jött egy nő, nagy szatyor, benne egy gép, hogy a zacctartóval van valami (nem emlékszem a szitura, hogy vissza akarta tenni vagy kivenni?), mert ő bizony nem tudja. Elővette gépet a boltból egy hölgy, megnyomott valamit, meg mittomén, aztán mondta, hogy ezeknél a gépeknél bizony ezt, meg azt kell ilyenkor csinálni. Kérdezte a tulaj, hogy mivel tartozik, erre a válasz, hogy semmivel. Ez számomra egy boltról sokat elárul.
[ Szerkesztve ]
''Ha az agyunk olyan egyszerű lenne, hogy megérthetnénk, olyan egyszerűek lennénk, hogy nem értenénk.''
-
nyikszi
őstag
válasz windlord #207 üzenetére
Mi újonnan vettünk DeLonghi ETAM 29.510-t, most már 3. éves, teszi a dolgát. Ha elromlik és drága lesz a javítása, akkor is valami hasonlót veszek, csak használtan. Sajna a Jura nem gyárt keskeny gépet, nem tudok 22 cm-nél nagyobb helyet áldozni a konyhából, Asszony megtiltotta
[ Szerkesztve ]
''Ha az agyunk olyan egyszerű lenne, hogy megérthetnénk, olyan egyszerűek lennénk, hogy nem értenénk.''
-
nyikszi
őstag
válasz windlord #211 üzenetére
Ha már tőlük rendelsz, ők árulnak Pacific kávét, a Pin Up-ot tudom nagyon ajánlani, de csak ha a kevésbé pörkölt kávé is bejön. 2. helyezést ért el, nem találom az eredeti cikket, de itt is írják: [link] Vagy a ház kávéja is jó, az 100% arabica. Mindkettő kapható a Kávégépboltban.
-
MODERÁTOR
válasz windlord #361 üzenetére
Sajnos az nem jó választás, egy ilyenre érdemes beruházni pl [link] Hario cuccok nagyon jók szoktak lenni. Itt azt írja 24grammot tudsz vele őrőlni ami elég kell, hogy legyen a kotyogósba.
Igen mindig csak annyit amennyit lefőzől mert őrőlve nagyon gyorsan veszít a minőségéből.Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest