- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Szeretem az ecetfát
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yager01
senior tag
válasz
TheProb #8518 üzenetére
Én pár hete ruháztam be egy De'Longhi EC685M-be és még pár apróságba. Szép lassan megfertőződtem.
Eddig a kedvenc kávémat ittam (tchibo barista) de a botomless-el gyakorlatilag crema mentes kávét főztem.
Ma vettem egy AVX brazil 100% arabicát amit az előbb főztem le. Olyan crema volt a 18g kávéból a, hogy majdnem kicsi lett neki a pohárAz íze meg maga a csoda. Nem térek magamhoz,hogy hogyan szerethettem a tchibo-t
Ti milyen vizet raktok a gépbe? Sima csap vagy desztviz....? Nekem RO víztisztítóm van de nem tudom mennyire jó ebből főzni. Az utolsó lépcső egy lúgosító és visszasózó patron. Nem jobb ötlet a sima csapvizet inni amit egy sima vízszűrős kancsóval szűrök? -
Nimda
addikt
válasz
TheProb #8518 üzenetére
Ennyiért best. Én még teljes áron vettem pár hete
Ugyanezzel a kombóval használtam, ehhez adnak egy tampert+tejkiöntőt is. Az örlőt én cseréltem bcg820 -ra, amin szintén akciós volt. Csak egy pici szintlépés, ami nekem elég is. A gyári kart javasolt cserélni és a szűrőt is. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI AVATA Explorer Combo drón - 3 akku, Goggles Integra szemüveg, hátizsák
- DJI Mini 4 pro drón - új állapotban, 2027-ig garanciával
- DJI Mini 3 Fly More Combo RC - GARANCIÁLIS drón szett +koffer
- DJI RC2 drón távirányító
- DJI Air 2s Fly More Combo drón szett (FMC) 3 akkuval, ND és NDPL szűrőkkel - megkímélt állapot
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged