Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
hyperspace
őstag
válasz
vtechun #4053 üzenetére
Anno én még sima kis műanyag kapszulával próbáltam, és volt olyan jó, mint egy gyári. Rá kell érezni. Ma már lehet olyan fém kapszulát kapni, amihez van kis tamper, és kis segédkeret.
A legegyszerűbb, ha szétszeded az egyik Nespresso kapszulát, és megnézed a szemcseméretet. Vagy elkezded egy szemcseméreten, ha átzuhan rajta, akkor eggyel finomabbal próbálod, és így tovább, amíg nem lesz jó. Mindig ugyanannyira tömörítsd. -
Osynho
addikt
válasz
vtechun #4053 üzenetére
Szia!
Alap Nespresso gépem van (Delonghi Inissia EN80.B) és próbáltam az újratölthető kapszulát egy komolyabb, fém típussal. Nálam se jó. Graef 702-es őrlőm van, de amint finomabbra őrlöm a kávét, befullad, ha pedig nagyobb szemcséjűvel töltöm meg, fekete víz folyik belőle. Szóval én se értem, hogy működik sokaknál ez a megoldás.
Hozzáteszem, 5g kávéból amúgy se lenne jó presszó.
Új hozzászólás Aktív témák
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Linux haladóknak
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- No Rest for the Wicked
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- Arc Raiders
- Anime filmek és sorozatok
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2a - R5 4650U I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest