- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem hinném, hogy kóstoltad az összes kávéját
Vannak nagyon jó és különleges kávéi( persze ízlésről nehéz vitatkozni) és az ára sok ,az tény, én sem azt iszom hétköznapokon. Az biztos, hogy hozzá tett a kávézás kultúrájához nálunk Magyarországon, szerencsére.
A mogyoróst viszont igazán szeretem. A párom egyszer évekkel ezelőtt kóstolta, amikor Svédben voltunk és néha rászánjuk ezt az összeget igazi peruira, az is 10 ezer/ kiló alatt megvehető nálunk is már. A Freinek erősebb a mogyoró íze és jobban illik hozzá a juharszirup. Igazi téli- melegítő kávénak isszuk mi, néha kis Kraken rummal meglöttyintve.Persze 100% arabica szóval óvatosan.
Vannak olcsóbb mogyorós kávék is és finomak. Amit megfigyeltem, hogy a Jura acél őrlőit jobban szereti ez az ízvilág, mint a Philips/ Saeco kerámia őrlőit.
Amúgy ő( a párom ) is sima presszót iszik tejjel, én is lattet vagy presszót tejjel, mert naponta sajnos 4-8 kávét fogyasztok és a gyomrom kevésbé bírja, mint a szívem .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Linux Mint
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Filmvilág
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB COUGAR GAMING MX330-G 500W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070Ti 12GB Zalman S2 TG Enermax 750W
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest