Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: 2025, zárás
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sped
aktív tag
válasz
headhunter86
üzenetére
Nézegetem már én is egy ideje ezt a gépet, mert sokkal olcsóbb mint a neves márkák hasonló tudású gépei. Ami érdekelne, hogy a DB1 Pro és a DB1 Plus között mi az alapvető különbség? A Plus is dual bojleres (ami nekem persze felesleges amúgy), viszont 100 ezerrel olcsóbb.
-
d@vee
őstag
válasz
headhunter86
üzenetére
Hát én csak azt látom, hogy duplából könnyebb, azt sehol sem hogy szimplából nem lehet.
Én csak szimplát iszom, dupla akkor fől le ha vendég jön és egyszerre 2 pohárba. Ott annyira nem lényeg hogy milyen, szarvasihoz szokott emberek még ígyis el vannak ájulva milyen finom kávét lövök. Pedig semmi extra. -
iatti
aktív tag
válasz
headhunter86
üzenetére
milyen gép ez, van vakszűrő hozzá? akkor felesleges ez a sok vegyszer. hetente kétszer hármat vakszűrőzök, már egy éve nem használtam a port.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
headhunter86
üzenetére
Akkor tisztítsd, ha láthatóan elszíneződik\retkes. Ha használsz pogiszűrõt, gyakorlatilag sose kell.
Senki nem mondta, h nem lehet jót. Csak nehezebb (és a dupla meg finomabb, ha fejed tetejére állsz is
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Linux felhasználók OFF topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Yettel topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- LEGO klub
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
)
Mr.Csizmás