- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
headhunter86
senior tag
Ja még annyi, hogy nálam nem volt kérdés az ár, mert a Pro előrendelésben 222.222 volt, így 22.222 HUF volt a különbség. De ha úgy nézzük, a plusz botomless kar miatt máris nem drágább. Szóval lényegében egy komolyabb gépet kaptam ugyanannyiért, valamint nekem ez a króm szín se jött be, jobban illett a konyhába ez a tojáshéj szín.
(bocs a dupláért, lejárt az idő, és most néztem meg az árakat.) -
headhunter86
senior tag
Nekem fontos volt a tejhab ezért lett a DB1 Pro, illetve megjelenésben és extrákban is sokkal jobban bejött pl. két karral jön alapból és fanyeles.
Latte Art-tal még mindig kindlódok kicsit, 350ml-es kiöntőt használok. Néha túl levegős/buborékos a végén a tej és nem elég krémes, ezért mikor tulipánt csinálok nem elég vékony a minta, de van hogy fordítva sül el és túl híg, akkor meg nem jön a minta.
Illetve a tej vége mindig buborékosabb, ami nem jó, mert pont akkor kéne rajzolgatni.
Valamikor egész jól sikerül, tényleg sok gyakorlás kell hozzá. Az biztos, hogy nem a gép erejével van a probléma, hanem a technikámmal. Pedig napi 3-mat csinálok 1 hónapja, de még mindig csak itt tartok
Itt pl. mennyiség is kicsit kevés lett. Persze nem mindig szánok rá elég sok időt és sikerül ahogy sikerül, csak ihassam a kávét.
Viszont a gép és eszközök tisztítása kétszer annyi idő, mint maga a kávékészítés. De már elég rutinosan megy, csak nagyon idegesít, ha bármi is kicsit koszos és csak teljesen tisztán tudom otthagyni a gépet. -
RetepNyaraB
veterán
Ha nem használod ki a két bojlert (nincs rendszeres tejes ital készítés, pláne vendégeknek egyszerre több), akkor ne vegyél dupla bojlert. Ha már avx, jön az 58mm, nyomásszabályzós, pides hófehérke nem túl sokára. Az ártól függően elég nagy dobásnak tűnik, a budget kategóriában.
A Plus és Pro pontos különbségét nem csekkoltam; ami biztos, a Proban két pumpa van, tehát lehet tejhabot készíteni és kv-t csapolni szimultán. Talán több benne a fém is.
Egy szerintem elég penge barista ismerősöm vett próbából otthonra df64v+DB Pro kombót és megtartotta. Boltjában 2db Linea Mini van, mint referencia. Ennél többet nem tudok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- AliExpress tapasztalatok
- Gyúrósok ide!
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- OLED TV topic
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, garancia, tartozékok
- Warwick RB Corvette Classic 5 húros
- DJI Air 2s Fly More Combo drón szett (FMC) 3 akkumulátorral +táskával
- Töredék áron! Csere-Beszámítás! DJi Air 3 Fly More Combo RC2! Garancia: 2027.09.27!
- DJI Mini 4 Pro Fly More Combo RC2 Új + 2év Care Refresh 2017.06.20-ig gyári garancia
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HP 14 Elitebook 830 G5 FHD IPS i5-8350U 3.6Ghz 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro Dokkoló Garancia
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest