Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- [K2]: AnyDesk átverés
Új hozzászólás Aktív témák
-
cSuwwi
senior tag
Nekem is ez a konfigom van kicsit több mint 1 éve (CMM2 csak Gorenje márkanév alatt) illetve Graef 702.
Iható kávét főz, de nem kell tőle csodát várni, nem véletlenül olcsó
Nekem 1 év alatt az egyik kar tömítőgumija szakadt szét (azóta sincs másik, 1 karral használom), illetve az egyik szegmens szállt el a kijelzőben. Főzés előtt érdemes bekapcsolni legalább 10-15 perccel (mint minden más hasonló jellegű főzőnél), a poharakat a tetején melegíti, érdemes oda pakolni.
A csomagban lesz majd egy műanyag kanál+tamper, de kb. 2-3mm-el kisebb mint a kosár, el lehet vele tömöríteni de játszani kell vele.
A graef 702-nél a pofozás napi tevékenység lesz, ha kimért adagot darálsz (és nem benne tárolod a kávét). 1 extra alátét gyűrűvel 13-15 körül használom, ha nem teszel bele, akkor 7-9 körül ajánlott elkezdeni az ismerkedést. Ha túl alacsony (túl finomra őről) akkor nem fogja tudni átnyomni a gép és befullad.
A pofozásról mai story: van egy századgrammos mérlegem, kipucoltam az őrlőt egy új kávé előtt. Beleraktam 9.50g-ot, sima őrlés után pontosan 5g-ot kaptam vissza. Némi ráhatással (pár pofon) már 9g-ra módosult, pár asztalhoz koccintással végül 9.53g lett, ami vicces is hogy több jött vissza mint ami belement
-
Használt Graef elég rendszeresen van: Fészbúkk Marketplész, hardverapró, fész kvx market, home barista eszközök adásvétele. 20-25k Ft körül. Egy tamper azért nem ártana a gyári helyett, meg ha lesz pénz egy normális kosár a nyomásfokozós helyébe. Többi úri huncutság; majd vagy rákapsz, vagy nem
Víz az kérdés, igen. Az Oscar meglágyítja, de az ócska csapvíz ócska csapvíz marad. Leglcsóbb következő megoldás a magadnak vízpancsolás DM desztvíz segítségével. Nem akkora szívás, mint amilyennek tűnik. De ahhoz sajnos már elengedhetetlen egy százados ÉS egy tizedes mérleg (kb 4k, illetve 8-10k Ft)
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Windows 11
- Milyen légkondit a lakásba?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- PlayStation 5
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Társasjáték topic
- Autós topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HP EliteBook 840 G10 - 14"WUXGA - i7-1360P - 16GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 3 év garancia
- Nikon D3500, Tükörreflexes (DSLR) fényképező
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
.

Mr.Csizmás