- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
Új hozzászólás Aktív témák
-
haten
tag
Plusz annyival egészíteném ki, hogy a legnagyobb ellenségemnek se kívánom, hogy szét kelljen szedni a 702-t, mert 6 kéz kell, hogy minden egy időben a helyén legyen tartva összeillesztéskor, annyira sz@r tervezés. Miért nem lehetett annak a kapcsolónak egy lecsavarzást készíteni, hogy legalább lépésről lépésre lehessen összerakni? Én amikor a 20-dik összeillesztésnél is valami elugrott a helyéről, már közel voltam a falhozvágáshoz, pedig alapjában nyugodt természet vagyok. Az enyém sajnos napi egy örléssel 370 napot bírt, pont lejárt a gari, amikor eltört benne valami. Egy üzemóra van bent, és ahhoz túl drága volt. A Sage820-t én még sosem püföltem, 3D nyomtatóval készíttettem egy terelőt, amit a kosárra lehet pattintani, és így tökéletes nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged