- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- stefi68: AnySoft Keyboard (magyarul)
- perge666: Anbernic kézikonzolok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Őskoczka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nimda
addikt
válasz
Safi1988 #7845 üzenetére
Én Brikkát évek óta használok napi szinten, IMS felsőszűrővel. Nekem a La piazza + Lagos prémium váltak be. Az előbbi kevesebb 15%, az utóbbi több, 65% robusztával. A cél az volt, hogy a végeredmény egy presszó közeli élmény legyen, ami sok gyakorlás után sikerült is. A lagost végül elhagytam mert nekem túl erős, viszont a több robuszta miatt a crema is gyönyörű volt, akármennyi vizet is használtam fel, nem kellett a milliméterekre odafigyelni. A piazzánál már más a helyzet, a kiöntő töltésvonalán túl soha nem használok több vizet, inkább kevesebbet. Az őrlemény mindkét esetben kissé búzadara állagú, homogén. Lazára töltöm a kosarat, de szépen eloszlatom benne a kávét, hogy a terítés egyenletes legyen. Nem tömöm túl, de nem is sajnálom, arra viszont ügyelek, hogy tisztán dolgozzak. Én hideg szűrt vizet használok, elektromos tűzhelyen, 2-3 perc alatt le kell, hogy főjjön. Ahogy megindul a kávé, már kapcsolom is le. Gyakorlatilag mára már csukott szemmel is szép az eredmény, egy kellemes ízű, nem keserű, de nem is savas, rövid ízletes kávét kapok.
Ha neked nem célod a presszó közeli produktum, akkor a Brikka nem neked való.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Avata 2 Fly More Combo (szinte új, 3 év garival)
- DJI FPV Fly More Combo drón szett extrákkal
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo RC2 drón 6 akkumulátorral - Garancia, Care Refresh
- DJI Avata 2 - Googles 3 - Fly More Combo - RC3 - ND Filter - Care Refresh
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3262, 100% Akkumulátor
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3113
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest