Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok, elnézést a féloffért, nem kávét hanem teát szeretnék rendelni relatíve jobb minőségűt, tudnátok javasolni megbízható hazai webshopot? Előre is köszönöm.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
Peetta14 #2822 üzenetére
Nem sértegetni akartalak, bocs
Egyrészt nyilván ízlés kérdése (szerintem az xsmart remekül néz ki, mint egy kis barátságos űrlény a sarokban pisilve), másrészt bizonyítottan jól szerelhető, iható kávét főző ÉS kedvező árú mindenes.
Én most vettem egy prius3-mat. Nekem is jobban tetszene az Alfa ugyanannyi pénzből, de ez sajnos sokkal jobb autó, noha rusnya 🤷iatti@ senkit sem biztattam túlkapásokra
Én is húsz dekásban tartom fagyasztva, mert egyértelműen megtartja így a minőséget (vagy legalábbis nagy részét), míg a szekrényben simán megdöglik egy hét alatt, kinyitva. -
Akkor még egyszer. A Mantaro kávét kóstolta már valaki?
Jó a honlap, rettentően dekoratív a csomagolás és kiviláglik a mezőnyből. Vonza a szemet. Érdekes.
De vajon a cég által adott leírás megfelel annak, amit állítanak? -
Peetta14
tag
válasz
RetepNyaraB #2820 üzenetére
Köszi, ezt felírom.
Gondolom így veszel ruhát, telefont, autót is. Szerintem pedig a design a termék fontos tulajdonsága, és bármilyen jól és megbízhatóan működik a termék, ha nem vennéd meg a design miatt. A tanácsod akkor állna max meg, ha nem egy ligában játszana a két kérdezett típus. Nem hozzáértőként is, biztosra veszem, hogy vannak közös alkatrészek is a két gépben.
Mondd, melyik főz finomabb presszót a kereteken belül? Elég jól paraméterezhető mind a kettő. -
iatti
aktív tag
válasz
RetepNyaraB #2820 üzenetére
már itt is a 10-12 rugós kávék szaladnak,hogy adagonként megy a fagyasztás?
én elvagyok az 5×20dekás adagokkal.persze én ócsi sötét pörit nyomok
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
Peetta14 #2815 üzenetére
A kávé nem arról szól, mi néz ki jobban az asztalon...
Tök jó lesz a Melitta, a legpasszolóbb színben vedd!Polarstar@ uh brother, ez jobban mar, mint a kromofág. Mindennek az alja, mikor két ilyen ótvar cápa összeáll...
Mekker@ babkávét vegyél nyilván ÉS tartsd a fagyasztóban. Hardcore arcok adagonkén fagyasztják; nekem nincs akkora hűtőm.
-
mekker
őstag
Tárolásról mit kell tudni? Eddig az előre őrölt kávét fagyasztóban tároltam, hogy ne legyen full száraz, mire elfogy. Az jó taktika, ha egy kis dobozban tárolók 100g babot, a többi meg be a fagyasztóba? Vagy mit ajánlotok?
-
-
törölt tag
válasz
RetepNyaraB #2814 üzenetére
Bellarom ~ Minges Kaffeerösterei GmbH
-
Peetta14
tag
válasz
RetepNyaraB #2814 üzenetére
van feleség is, nem tehetek be bármit a konyhába
Melitta Caffeo Ci a másik versenyző, ebből azért több is, így gyanítom jobb a szervízellátottsága.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
Peetta14 #2810 üzenetére
Vegyél használt saeco xsmart plus-t (a Philips előtti verziót), ha találsz valahol jó állapotút. Esetleg Pesten Bécsi úti szervízben tudnak segíteni. Annál több pénzt automatára kár költeni...
ServerWorks@ a bellarom az melyik discont is? Nyilván valami oem beszállító. Az etiop sidamo finom fajta, automatában nem fog jól működni, hacsak nem pörkölték szarrá (de nyilván úgy tettek).
-
törölt tag
válasz
ServerWorks #2811 üzenetére
Csak automatába. Nem rossz, de semmi extra.
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz
ServerWorks #2811 üzenetére
nálam várólistán, ha nem érkezik rá rossz vélemény. (tippre valami minőségibb oem cucc lehet)
-
Peetta14
tag
Használt automatát vennék max 100k-ig. Van méret limit (nem lehet 37cm-nél magasabb), de más nincs. Utántöltős kapszula + tejhabosítóról váltanánk. Cél a finomabb kávé, kényelmesebb működés. Nagyon bejönnek a Miele gépek (CM 61 vagy 63 sorozat). Lebeszèlnètek ròla?
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz
ServerWorks #2808 üzenetére
igen
egy megváltás a szürke omnia tégla meg sárgacsibor rettenetek után
-
ServerWorks
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #2807 üzenetére
Mármint a SPAR Premium? Köszi a választ, ki fogom próbálni
FPS: Én a Colonnát portorico rummal iszom kísérőnek a Thümmerer Tréfli + Queen Cola kombó után
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz
ServerWorks #2801 üzenetére
mi irodában isszuk, delonghi ec31-el (budget 15 bar karos), csajok szeretik, nekem okés, ár/érték arányban bőven jó officaffe.
-
törölt tag
Ezek még nem ittak Colonna kapszulát.
-
törölt tag
válasz
ServerWorks #2803 üzenetére
Hoppácska.
De mint említettem, megveszed, kóstolsz, beszámolsz. -
törölt tag
válasz
ServerWorks #2801 üzenetére
Ami a képen van az tuti nem szemes kávé!
Megveszed, kipróbálod, beszámolsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- sziku69: Szólánc.
- eBay
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Fotó állvány eladó
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest