- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Pajac: Átlátszó fém
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Mr.Csizmás #258 üzenetére
Szerintem nem az ár miatt vágna ki, mert én is fillérb@szó vagyok és ilyenekre nem költök sokat, ezt tudja. Csak már most is sok helyet foglalnak a cuccaim.
Hogy érdemi dolgot is mondjak. Megjöttek pár napja a Podista kapszulák:A Double Shot tényleg erős. Ez az első, amire azt mondom, hogy beelőzte a Kazaar-t. Ízre is nagyon finom és a többi is. A 12-es és a 10-es is kellően erős. A karamelles kávé annyira nem jött be, a Nespresso Caramelito jobb.
A forró csokik (fenti sor) érdekes próbálkozás. 10 gramm por van egy kapszulába, amit lényegében kimos a gép (olyan mint az a kakaós gyerek szívószál). Annyira nem nagy szám, de rossznak sem mondanám. Kevés vízzel kell csinálni és felönteni tejjel.
A kávékapszulákon a leírás szerint először sima vízzel a gépet melegítsük fel, utána kinyit, bele a kapszula és jöhet a kávé. Alapvetően igazuk van. Kicsit jobb a kávé íze, de ezt gondolom már más is észrevette, mikor több kávét főz le egymás után.
A kapszulák postával és az első 20%-os kedvezménnyel 110 forint/darabra jött ki. Brexit elvileg okt. 31., addig ki lehet próbálni.Utána gondolom vége a mókának.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Filmvilág
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Yettel topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Battlefield 6
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- További aktív témák...
- DJI Mini 4 pro / Mini 3 pro / Mini 3 drón eredeti DJI Battery Plus akkumulátorok
- Eladó Lego Star Wars - Mandalorian Fang Fighter vs Tie Interceptor (75348)!
- DJI Goggles Integra drón szemüveg
- DJI Mini 3 Pro drón szett - 2 akkuval
- Adidas vadiúj, eredeti, cimkés cipők, 39 1/3, 30, 431/3méretekben! AKCIÓS ÁRON!
- BESZÁMÍTÁS! Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest