- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Mr.Csizmás #258 üzenetére
Szerintem nem az ár miatt vágna ki, mert én is fillérb@szó vagyok és ilyenekre nem költök sokat, ezt tudja. Csak már most is sok helyet foglalnak a cuccaim.
Hogy érdemi dolgot is mondjak. Megjöttek pár napja a Podista kapszulák:A Double Shot tényleg erős. Ez az első, amire azt mondom, hogy beelőzte a Kazaar-t. Ízre is nagyon finom és a többi is. A 12-es és a 10-es is kellően erős. A karamelles kávé annyira nem jött be, a Nespresso Caramelito jobb.
A forró csokik (fenti sor) érdekes próbálkozás. 10 gramm por van egy kapszulába, amit lényegében kimos a gép (olyan mint az a kakaós gyerek szívószál). Annyira nem nagy szám, de rossznak sem mondanám. Kevés vízzel kell csinálni és felönteni tejjel.
A kávékapszulákon a leírás szerint először sima vízzel a gépet melegítsük fel, utána kinyit, bele a kapszula és jöhet a kávé. Alapvetően igazuk van. Kicsit jobb a kávé íze, de ezt gondolom már más is észrevette, mikor több kávét főz le egymás után.
A kapszulák postával és az első 20%-os kedvezménnyel 110 forint/darabra jött ki. Brexit elvileg okt. 31., addig ki lehet próbálni.Utána gondolom vége a mókának.
Új hozzászólás Aktív témák
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Filmvilág
- iPhone-t használók OFF topikja
- Robotporszívók
- Futás, futópályák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest