Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mortein
tag
Na, hát csak nem bírtam ki, hogy ne vegyek kávét, a daráló és a szemes kávé megérkezéséig. Vettem egy őrölt kávét (Lavazza crema e gusto), a csaj azt mondta ez jó kotyogósba is, bár ő is csak a feliratokat olvasta... Hatalmas csalódás volt, borzalmas kávé lett belőle, pedig kipróbáltam minden trükköt, amit olvastam, néztem neten. Forró vízzel, nem megtömve, szelep ellenőrizve (megmozgattam 1 perc múlva), azonnal levettem a közepesnél picit gyengébb tűzről mikor meglett a krema, az egész főzés nem volt több 3 percnél. Remélem csak a türelmetlenségem áldozata vagyok és lehet jó kávét főzni kotyogósban is, amennyire én meg tudom ítélni nagyon finomra volt őrölve, csak akkor minek írják rá, hogy jó kotyogósba is
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini PC
- Fotók, videók mobillal
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- E-roller topik
- Hammer Watch 2 - na szia, engem kövessél ezennel, bitte!
- Milyen okostelefont vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Xbox Series X|S
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3118, 100% Akkumulátor
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3341, 94% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest