Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
Új hozzászólás Aktív témák
-
maross
nagyúr
válasz
Peterhappy #1882 üzenetére
Mindenkepp probald ki a 4-5000 ft-os kategoriat, egyszer beruhazol, utana pedig eldontod, hogy mennyire eri meg neked. Izekben lesz kulonbseg. Bravostol a cibetszarig eleg sok mindent vegigprobaltam, de mivel nem ertek hozza es egy vackos philips superautomatam van, arra jutottam hogy 7k/kg folott (szamomra) kidobott penz. 5 korul volt egy csomo jo ami izlett, a bolti 3000 koruliekbol minimalis jon be, dragabb vegigkostolni/vegigszenvedni mint jobbat venni. Enyem talan 10g kavet eszik, 50ft 30ft helyett egy erezhetoen jobb kaveert jo deal.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- AKCIÓ! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest