Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Hogy használd a PH aprót szerintem……….
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
salapp
addikt
Miután a fél éves Saeco Xsmall belseje úszott az őrleménytől, elegem lett.
Azóta egy Senseo-t használok. Eredeti strong és extra strong espresso párnákkal is egész jó lungohoz és tejes kávéitalokhoz, de én kicsit upgrade-eltem. Egyrészt a párnákhoz egy espresso filtertartóval.
Illetve szemes kávé+kézi őrlő (kerámia őrlőművel)+tölthető kapszula.
Így mindig friss, az őrlemény kellően egységes, a kávé gazdag, az egyes pörkölések karaktere kijön, mellékízektől mentes, hőfoka jó, a zaccpogácsa szép tömör. A gép faék egyszerűségű, takarítani gyerekjáték. Ja, annyi, hogy csinálok az őrleménnyel két másodperc előáztatást és utána csapolok.
Volt érettségi büfé, ahova bevittem és a tanárok között a nespresso gép mellett is ez lett a sláger igen hamar. Hiába, a frissen őrölt kávéval nem lehet versenyezni.Valami ilyesmi, szerintem sokaknak megfelelne a kávé, ami kikerül belőle, nagy felfordulás nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Honor Magic5 Pro Green LTPO 120 Hz, 50 MP triplakamera, 66 W gyorstöltés 12/512 GB
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3528, 93% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S - i7-8550U I 8GB I 512SSD I 14" FHD I Radeo I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest