- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- aquark: Flipper PC-n!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
heihachi
addikt
Ne haragudj, de tök fölöslegesen írsz sértegetéseket, úgy, hogy foggalmad sincs, ki és mi vagyok.
Szal a hozzászólásod innentől nem nagyon hiteles, mint ahogy Te sem.
Amiket írsz, pl a McDonalds miatti támadás, meg a legnagyobb LOL, amit valaha halottam, még viccnek is gyenge, és egyértelműen bizonyítja a hozzáértésedet a témához.
Mellesleg honnan tudod, hogy az amcsi akciófilmekben hányszor mutatják a hős amcsi zászlót, ha Te nem nézed meg? Ha megnézed, akkor kár szövegelned, ha meg nem, akkor minek példálózol vele, ha foggalmad sincs, mert még egyet se láttál?
Egyébként nem azt próbálltam sugallni, hogy az USA korrekt, hanem hogy korrektebbek az eszközei, mint a terroristák eszközei. Egyébként jó kérdés az is, hogy az miért nem korrekt, ha valaki bombázik? Az korrekt, ha utaszszállító repülővel repülök bele a toronyházba?
Egyébként a TV-ben nem csak valóvilág, meg RTL-klubos híradó van. Aki mást is néz, az megtalálja a megfelelő, hiteles hírforrást. Persze hiába mondom, gondolom TV-d sincs...
És még annyit, hogy ha Kína vagy valamelyik másik atomhatalom bepöccen, akkor Te már nem fogsz sajnálni senkit.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali processzoros kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Gaming notebook topik
- Parfüm topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Autós topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2013 vége! 512GB SSD, I7, 16GB DDR3, Intel Iris Pro! Olvass!
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 1TB NVMe SSD
- 27% - Samsung ViewFinity S7 S27D700EAU IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / 5ms
- Owl Labs Owl Bar 4K Videokonferencia Rendszer FRS100
- Apple iPad Air 2 (A1567) 32GB Wi-Fi + Cellular Arany
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest