Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zenty
őstag
válasz
heihachi
üzenetére
Nem sértegetelek,csak a hozzá szolásod alapján ez jött le!
Másik meg eléggé össze vissza beszélsz és tényektől eltérsz!Legalábis én nem írtam olyat ,hogy egyetlen egy amcsi filmet se láttam!Meg nem arról van szó ,hogy filmben hányszor mutatják benne az amcsi zászlót,ha ez nem eset le,hát akkor gondolkodj el picit!
Másik,bár kicsit viccnek szánt mcdonalds stb.Az nem alaptalan!Nem tudom miért hiszed,hogy amerika szent?pl Ez mcdonald-os dolog lenne az igazi konfliktus ok, ezért normalis ember nem támadna,de amcsi kitalálná ,hogy magyarországnak atomja van és ez miatt támad ennyi!Mint irak-nál!Mindeki leszarná,hogy mi az igazi ok,csak amit CNN stb dumál az a tutko!
Korekktségről: Még annyit nem,csak bombázásról van szó! JÓH pl-dázunk: régeben volt róla még interju is ,hogy egy amcsi alakulat meg akarta ölni szádámot!De eltolták és hellyete 50-100 iraki katonát öltek meg! Nah szerinted ez korrket?Hogy egy államfőt csak ugy naturba meg akarnak ölni és méghozzá előre nem szolnak
?Nem számit ki csoda,mit csinált,ha busht nyirnák ki akkor kb ugy állitanák be,hogy az istent nyirták ki és csináljunk világháborut!Utas szállitós dolgot én már abba se vagyok biztos,hogy terroristák voltak kb! 
Kinát meg koreát azért mondtam,mert irak nem volt ellenfél usának,de ha egyszer olyanba köt bele,aki kicsit téleg durva ,akkor egy 3 world war is eljöhet,már csak ezért is kéne leállitani a picit!
Szoval nem igazán hülyeség!Ezért írtam nem szabad egy országnak ilyen erősnek lennije,mert nem tudja megállni,hogy egyszer ő legyen a nagy goré mindenek fellet!De amcsi pont jó csinálja le kallapal előtük!Háttérbe ügyködik mindig ugy felmutatva,hogy szent célért csinálják és mindig jó cím-ben vannak bemutatva!Ezt sokan be is veszik!Nato is azért lett végülis kitalálva,nem a szövetség miatt,hanem kb ki nyal amcsinak és ki nem! Ha meg valaki-nek nem tetszik,az terrorista!Hát ez igazán nagyszerű nem?Demokrácia is hasonló alap elvü! A roszat palástól-ni és rózsaszínben szépen felmutatni mindet!Nah összeségben,nem amcsi hozza az új szép jővöt! Jah és peace
Téleg eltértünk a témától,hanyagoljuk a világháborút!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fujifilm X
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gyúrósok ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB Új akku 12hó jótállás!
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 i5-1335u/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia 2027
- Eredeti Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 Ryzen 7 / 32GB RAM / 512 SSD Garancia
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
?Nem számit ki csoda,mit csinált,ha busht nyirnák ki akkor kb ugy állitanák be,hogy az istent nyirták ki és csináljunk világháborut!Utas szállitós dolgot én már abba se vagyok biztos,hogy terroristák voltak kb!