- A TLS, mint OSINT (nyílt hírszerző) eszköz
- Ég veled, KEndre! :(
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Pi-hole, a reklám blokkoló (Bevezető)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Milyen mosógépet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- Gurulunk, WAZE?!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ƵøŁĭ
veterán
If you use the application under an unlimited subscription, Kaspersky Internet Security checks the activation server for a renewed key in the background (without any action by you) and adds it by replacing the previous key. In this way, your unlimited subscription for Kaspersky Internet Security is renewed without requiring any action from you.
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
kirkri
addikt
A linkelt KIS-t beaktiváltam és meglepődve tapasztaltam, hogy nem 5 licenszes a kód, hanem 10-es. Gondoltam ez szívás, mert eladja másnak is a fennmaradó 5 licenszt és ha az illető 5 eszköznél többre aktiválja be, akkor az enyémet is letiltja a Kaspersky.
Váltottam pár üzenetet az eladóval és azt írta, hogy olcsóbban jutott a 10-es csomaghoz, mint az 5-ös változathoz és nem kell paráznom, mert nem adja el másnak ugyanezt a kódot.
Mondjuk eddig még valóban nem tette, mert a MyKaspersky-n látszik, hogy hány gépen van aktiválva.
A jövőben meg már gondolom nem is fogja, mert az első licensz aktiválásától kezdve ketyeg az összes érvényessége, szóval, ha egy hónap múlva adná el, akkor a vásárló reklamálna neki, hogy miért nem egy év az érvényessége.22 éve a Prohardveren! ™
-
dqdb
nagyúr
Van olyan hely, ahol még ennél is olcsóbban be lehet szerezni 3 gépre érvényes 1 éves KIS licenchosszabbítást?Most nézem a hirdetésedet, azok tényleg verhetetlen árak, ráadásul dobozos termékhezÉn 2 éves és 3 gépes licencekkel operálok a családi gépeken, 7 éve az első kör még renew alap híján drágább volt, de azóta frissítésként megvásárolva 13 dollárra jön ki egy gépre egy évnyi KIS, ezt én eléggé kedvezőnek tartom.
[ Szerkesztve ]
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
Peace
nagyúr
Nem tudom mi lehet, mert ugye a program aktiváló kódot kér, én meg termékkulcsot kaptam. De mikor még a dobozos változatot vettem meg a KIS 2011-ből, akkor is csak 1 kód volt benne, és ment is szépen. Nem vágom. Már írtam a supportnak az oldalon, reméljük válaszolnak is....
Új hozzászólás Aktív témák
• A warez továbbra is TILOS!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest