Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz Petya XT #7499 üzenetére
Ha nem lett volna ez a sok fejlesztés a Defenderen,én is más külső programot választottam volna a KIS helyett.
Azt már most biztosan lehet állítani,hogy a gép kicsit fellégzett a KIS után a Defenderrel.Gép és net fürgesége,terheltség alapon nulla-1%,még a hőfok is jobb lenne 1-2 fokkal. -
Petya XT
senior tag
Üdv mindenkinek.
Csatlakozok hozzád. Legutóbb talán egy éve járhattam a topikban, most kicsit visszaolvastam. Egy éve is ugyanezekről ment a a témázás, kritikus hibák, kései javítások, ha javítják egyáltalán...Ennél a szoftvernél nem fog változni semmi, erősen akarathiányos a fejlesztése. Én elhiszem, hogy gáz van, de ez a felhasználók teljes semmibe vétele, sajnos. Pedig nagyon sokáig kitartottam mellette, néhányan emlékeztek talán, hogy elég vehemensen
De az, hogy napi használatra lassan alkalmatlanná válik, az már sok volt nekem is. Egy éve váltottam én is G-Data szofverre, az IS verzióra, azóta nyugalom( igen, ez a legjobb szó). Kiváló terméktámogatás, kiváló szoftver. Ha motorhoz kellene hasonlítanom...finomabban jár...sokkal. -
Jenne
őstag
Sok éves Kasper AV használat után kipróbáltam a G Data AV-t (ez nem a reklám helye ) és azt kell tapasztaljam, hogy azóta örömésbódottág...csend és nyugalom. Főleg nyugalom.
A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
Szellem.
Topikgazda
válasz Mikulásbá #7494 üzenetére
Nem hinném, mert ha így lenne, akkor nagyon buták lennének.
Amúgy meg a sok kitiltás miatt, igen csak oda kéne figyelniük a termékükre. Elég sok licencet vesztettek ezzel!
És ha ilyen terméket raknak össze továbbra is, akkor még jobban fog csökkenni az eladott licencek száma.
A hazai állami szférában ki lett tiltva teljesen! Majdnem mindenhol Kaspersky ment. -
-
Szellem.
Topikgazda
Ez mind a kettőtöknek szól:
Sajnos nekem az a legnagyobb gondom ezzel, hogy a 2f elmondása szerint nem egy-két hetes ez a probléma, hogy nem töltődnek be a Chrome és FF alatt bizonyos oldalak! Na most ez egy nagyon idegesítő probléma. Ahogy elnézem nem nagyon erőlteti meg magát a Kaspersky, hogy ezt mihamarabb kijavítsa. Mint ahogy más problémákat sem. A program már túl bonyolult, nagyon beletúr a rendszerbe é sok vele a gond. Minden évben azt ígérik, hogy most majd jó lesz és odafigyelnek a minőségre, de ez az elmúlt 4 évben nem sikerült elérni.
Nekem már nem éri meg ezt a terméket használni. Több a gond vele. Egyre több.
Vannak már olyan termékek bőven, amik hozzák azt a védelmi szintet, nem fogják a gépet és negyed annyi gond nincs velük.
Asztali gépen marad az F-Secure a laptopon meg a Defender.[ Szerkesztve ]
-
GEPESZ66
veterán
válasz Mikulásbá #7491 üzenetére
Egyébként elégedett vagy vele?
Töröld le, s telepítsd fel a fiókból.
Ahogy írtam, a jobb alsó sarokban tudsz nyelvet választani!
Nekem egy biztonsági szoftver szimpatikusabb, ha magyar nyelvű, mivel így minden kifejezés egyértelnű.
Egyébként a 2018-as verziónál is már kilehetett a magyar nyelvet választani, mióta lefordították:
www.https.hu[ Szerkesztve ]
-
old-dog
aktív tag
2020-ban már én is a Win10-et telepítem, akkor biztos a Defender lesz a befutó. Addig átmenetnek az ajánlottak között fogok választani.
-
GEPESZ66
veterán
válasz Mikulásbá #7486 üzenetére
Tegyetek egy próbát a Bitdefender-el (6 hónapos promp), vagy az F-Secure Safe-val (1 éves promo).
Mindkettót próbáltam, eddig nem volt velük gondom.
Az F-Secure esetében talán az egyszerűség az, ami néhány felhasználót eltántorít a használatától.
Kívancsi lennék, hogy ezekről agy KIS felhasználó mit mond, mi a véleménye!? -
nagyúr
válasz Szellem. #7484 üzenetére
Na ezért sem gondolkodtam sokáig,hogy menjen a KIS a gépről.Egyrészt izgatott a Defender egyre jobb mutatója,na meg ismerve a Kaspersky-t,ki tudja mikorra lesz rendesen megjavítva a program.
Na meg belenéztem a KIS plusz szolgáltatásába,az a rengeteg fölösleges cucc,ami már amúgy is a gépen,stb. -
Szellem.
Topikgazda
válasz old-dog #7483 üzenetére
Srácok! Azt kell mondjam ideje váltani a Kaspersky-ről! Az a fenti megoldás csak abban segít, hogy a Kaspersky működjön, de nem egy biztonságos dolog. NEM egészséges megoldás amit linkeltem!!!! Sajnos, a "d" patch ami javítaná még bétában sincs. Ma beszéltem a 2f-el erről és jelezték, hogy majd az fogja "elvileg" javítani ezt a problémát. Ez nem a böngészők, hanem a Kaspersky gondja sajnos. Nehogymár nekem kelljen gépészkedni egy böngésző beállítással azért, mert trógerek a Kaspersky-nél és nem képesek egy normális programot csinálni!
[ Szerkesztve ]
-
old-dog
aktív tag
Mikorra várható a Kaspersky frissítése?
-
Szellem.
Topikgazda
válasz GEPESZ66 #7470 üzenetére
Olvasd már el légy szíves azt a sok hozzászólást a vírusirtó topikban! A legutóbbi teszt szerint nulla, azaz nulla volt az fps-ek száma! Ne haragudj, de kb úgy érzem magam, mintha a falnak beszélnénk. Kérlek, vagy olvass figyelmesen és figyelj arra amit mondunk, vagy ne kérdezz. Olyan, mintha sokszor kellene ugyan azt elmondani neked, közben meg úgy is mást csinálsz. Olyan vagy mint a rossz gyerek.
Amúgy, igen volt gond a prohardverrel.
[ Szerkesztve ]
-
GEPESZ66
veterán
Gond van este a prohardver-el?
Két gépen is, más védelem mellett az oldalak egész lassan jönnek be! -
gézu
őstag
válasz Szellem. #7464 üzenetére
Köszi! FF visszaállítva 3-ra és jó. Viszont: ma délutántól a Chrome-on a problémás oldalak helyrejöttek maguktól mind a két gépemen. WTF??? És a TLS 1.3 defaulton van, most néztem. Nem is nyúlok már hozzá, mert kíváncsi vagyok, mi lesz.
If you can't be a good example, then you'll just have to be a horrible warning.
-
Szellem.
Topikgazda
válasz #41473792 #7465 üzenetére
Ez nem tudom melyik FF nálad, de nálam 4-es van illetve volt. TLS 1.3 van és a 4-es el van engedélyezve. 3-as ra visszakapcsoltam.
Amúgy a 2f válaszára visszatérve, kérdés, hogy mikor lesz javítva? Ugyanis ez nem új keletű probléma! Kaspersky-t ismerve nem most fogják javítani pedig eléggé idegesítő!
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Részemről elkéstek,én már nem teszem emiatt vissza a KIS-t.
-
-
Szellem.
Topikgazda
Na, megvan a probléma, hogy miért nem működik a böngészés rendesen a Chrome illetve FF alatt!
2f-től jött a válasz:
Tegnap beszélgettünk a Kaspersky-t érintő gmail-es problémáról. Közben megerősítette a gyártó, hogy ismert a gond, Chrome-ot és FF-et érinti, ezekben a TLS 1.3 kezelésben van a hiba.
Kerülő megoldásként ezekben a böngészőkben a TLS max verziót vissza kell állítani 1.2-re ideiglenesen.
A javítás várhatóan egy patch formájában fog érkezni.Itt egy leírás Chrome és FF-hez:
[link]Chrome alatt a TLS 1.3 mellett Disabledet kell kiválasztani.
FF esetében pedig az értéket 4-ről 3-ra módosítani. Minden a leírásban. Ha meg kijön a patch, akkor mind a kettőt visszaállítani. Azaz Chrome esetében enadbled legyen, FF-nél pedig az értéke 4-re módosítani![ Szerkesztve ]
-
GEPESZ66
veterán
válasz Mikulásbá #7462 üzenetére
Nem szoktam egyébként cserélgetni.
Legutóbb az Eset IS, majd az Avast IS (1 éves promóció révén) volt 1-1 évig a gépemen.
Volt amikor szintén sikerült a KIS-hez 3 db 1 éves promót szerezni, akkor az volt 3 évig a gépemen.
Most viszont ahogy lett több fél éves, 1 éves promós kódom, a kíváncsiság vitt rá a cserélgetésre!
A Geek uninstallerrel szoktam őket törülni, majd a rendszermeghajtó Programfájl, Programdata mappában keresem a maradványokat, ill. a regeditet elindítva a megfelelő mappa szoftver almappájából törlöm a megjegyzéseket.
Ezek után a CCleanert futtatom.
Így eltávolítva nem vettem észre, hogy bármelyik korábban telepített bekavart volna.
Feleségem a munkahelyétől kapott Dell laptobot, azon maradt a Defender. -
nagyúr
válasz gyurasz #7459 üzenetére
Biztos,de mi?Na és miért?Lehet az összeesküvés elméletben is van valami,de maga a Kaspersky egy jó ideje amúgy is problémás volt,sokaknál ki is jött,másnál nem.Ezt soha senki meg nem fogja mondani konkrétan,mi és hogyan.
Még szerencse,hogy a Defendert így kipofozták,nincs semmi gond,így nálam is felejtős a Kaspersky,pedig egyik fanjuk voltam.Talán később hátha,meglátjuk. -
gyurasz
tag
Tudom, hogy akinek jó maradjon csendben, de elképzelhető, hogy nem csak a chrome+KIS, hanem egyéb beállítás-, program-vagy bővítményfüggő a dolog.
Nekem chrome+KIS párosítás (win 10 pro 64) alatt tökéletesen megy a gmail, face és a sebességgel sincs problémám. -
Szellem.
Topikgazda
válasz Viperator #7457 üzenetére
Ebben lehet valami, de ettől még alkalmazkodhatnának a kialakult helyzethez! Évek óta problémája van a Chrome és FF böngészőkkel a Kaspersky-nek! Én nem értek azzal egyet, hogy ennyi szart kell belepakolni a termékükbe, amikkel csak a gond van! Ráadásul ezeknek plusz védelmi értékük nulla. Viszont a probléma az van velük. Érdekes, hogy az Edge-be nem tudnak beletúrni, mégis meg tudja védeni mindenféle szarság nélkül a felhasználót ha olyan oldalra menne. Vagy ott az Opera szintén.
[ Szerkesztve ]
-
Viperator
őstag
válasz Mikulásbá #7455 üzenetére
Lehet kompatibilitási probléma. (pl konkurencia, az amerikaiak nem csípik őket... Ha már nem csípik őket, akkor vegyenek amerikai terméket... És ráadásul nem véletlen ez: az amerikaiak szóltak az EU-nak, hogy ki kell tiltani az intézményekből a Kaspersky programokat....)
[ Szerkesztve ]
"Minél inkább eltávolodik egy társadalom az igazságtól, annál inkább utálni fogja azokat, akik kimondják azt." - George Orwell
-
Viperator
őstag
válasz Szellem. #7450 üzenetére
Miért nem próbáljátok meg más böngészővel? (Opera, Srware) Teszteljétek más böngészővel ellenőrzésképpen, hogy továbbra is problémázik-e a Kaspersky vagy nem...
"Minél inkább eltávolodik egy társadalom az igazságtól, annál inkább utálni fogja azokat, akik kimondják azt." - George Orwell
-
Szellem.
Topikgazda
Annak idején én imádtam a Kaspersky-t. De az évek alatt csúnyán elrontották a bonyolultsággal. Túlságosan beépül a rendszerbe. Évek óta nem képesek kijavítani a hibáikat! Majdnem mindig ugyan azok jönnek elő.
Persze ők nem felelősek, de mindenki más igen. Felelős az MS, a Google, a Mozilla, mindenki! Csak ők nem.
Ez a régi kommunista időszakra emlékeztet, ahol a felelősöket mindig kívül keresték! -
Viperator
őstag
Nem értem, ti mindenféléket pipáltatok ki/be? Én telepítés után nem csináltam semmit (úgy hagytam, mint alapbeállítást) és f@szán megy (négy hónapja), előtte egy évig is a Kasperskyt használtam, akkor sem volt gond....
(Operát és Srware-t használok, semmi gond. Van Firefox meg Explorer, azokat ritkán használunk, akkor sem volt gond használatkor.)
[ Szerkesztve ]
-
Dumi86
senior tag
válasz Szellem. #7445 üzenetére
Én pl Operát használok itt nincs gond. Szerintem is a böngészővel van valami.
Mobil: Samsung Galaxy A41 DS (2020) Android 12.0 PC: Asus K31AN , Samsung 8GB DDR3L Ram , Crucial BX500 480GB SSD , Gigabyte 720 GT 1Gb , Windows 10 Home 21H2 (19044.2075) OEM , Vivaldi 5.3.2679.61 , Eset Nod32 Antivirus 15.2.11.0
-
Dumi86
senior tag
Free-nél én nem látok ilyen hibákat érdekes.
[ Szerkesztve ]
Mobil: Samsung Galaxy A41 DS (2020) Android 12.0 PC: Asus K31AN , Samsung 8GB DDR3L Ram , Crucial BX500 480GB SSD , Gigabyte 720 GT 1Gb , Windows 10 Home 21H2 (19044.2075) OEM , Vivaldi 5.3.2679.61 , Eset Nod32 Antivirus 15.2.11.0
-
gézu
őstag
Balhé van. Délelőtt még ment a laptopomon a face, gmail és dpd, most este bekapcsolom és már ezen se megy. Tehát megdőlt az op rendszertől függés, viszont lettek óriási kérdőjelek, mert erre semmi logikus magyarázat nincs. Ha kikapcsolom a titkosított kapcsolatok szkennelését, akkor persze jó.
-
gézu
őstag
Holnap jön -elvileg- a Chrome 70. Kíváncsi vagyok, változi-e a valami a KIS-Chrome relációban.
-
BullKoxa
őstag
-
bubogabor
tag
Nálam minden oldal bejon firefox alatt minden alapbeállitáson van és elötte is bejött mindig minden oldal
[ Szerkesztve ]
Windows 10 Enterprise Kaspersky Internet Security 2019 & Malwarebytes' Anti-Malware
-
Szellem.
Topikgazda
Laptopomon ugyan ez a helyzet amit leírtál. Plus egy vacak U-s proci van benne, ami egy 3rd party AV-tól drasztikusan belassul. F-Secure jó neki, de az igazi a Defender. Így a laptopomon a Defender megy és Edge böngésző Ublock Originnel. Az asztali gépen meg F-Secure SAFE. Nem szarakodok a Kaspersky-vel és nem idegesítem magam azon, hogy x,y -nak semmi baja vele, nálunk meg szopás van! Majd ha végre csinál egy normális terméket a Kaspersky akkor visszatérek, addig meg jól megvagyok.
(#7432) twofatcat: A válaszom neked is szól. Annyi kiegészítéssel, hogy a Google meg bekapja, hogy szándékosan különcködik. Az Edge nálam jól megy, a youtube gond megvan, de nem érdekel, mert nem vészes. Most a laptopom Defenderrel fellélegzett és működik ahogy kell!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Szellem. #7430 üzenetére
Elég mélyre beássa magát a rendszerbe és mindent akar csinálni, ilyenkor lehetnek gubancok. Az Edge-nél szigorú a Microsoft, lehet ott azért nem tud beleszólni a Kaspersky. Egyébként az Edge már elfogadható szinten van, a Disqus lassabb rajta és a YouTube új felülete. (ez a Google sara, nem szabványos elemek erőltetése Chrome-ban) A régi YouTube felületet vissza lehet állítani cookie módosítással, az Edge topikban leírtam a menetét és úgy gyors.
(#7431) gézu: az egy jó gyanú a hiperaktív extra szolgáltatások kavarhatnak be, meg kellene nézni a fapados Kaspersky Free is problémás? Azért az nem túl jó reklám nekik:
- nem jön be a gmail, vírusos a gépem?
- nem valószínű, inkább a vírusirtó miatt[ Szerkesztve ]
-
gézu
őstag
válasz Szellem. #7430 üzenetére
Na és a non plus ultra a történetben, hogy a laptopomon, amire magától lejött a d patch, simán viszi a jelzett 3 oldalt fullos beállítással. A c-vel is vitte. És akkor felmerül egy lehetőség. Az asztalin win10pro 64 fut, a laptopon home 64. Talán a pro plusz szolgáltatásai közül kavar be valami a Kaspernek.
-
Szellem.
Topikgazda
Ugyan ezt tudom én is megerősíteni sajnos! FF és Chrome alatt csak a Titkosított Kapcsolatok ellenörzésének kikapcsolása segít! Edge alatt megy minden faszán. Magam részéről csak tesztelni meg utánajárni akartam a KIS-el kapcsolatban. Nekem ez továbbra sem szimpatikus. Plusz ma leveleztem dqdb kollégával és ő megerősített, hogy ez a Titkosított Kapcsolat ellenőrzés teljesen felesleges. Sajnos azt kell mondjam, hogy a Kaspersky ragaszkodik olyan technológiához, ami felett már eljárt az idő és értelme nem sok van. Probléma viszont annál több! Modernizálni kéne már a programot és nem ugyan azt a szemetet kiadni évről évre. Valljuk be nagy változás nem történt az elmúlt években. Probléma annál több!
A másik meg leszokok a Chrome és FF böngészőkről. Nagy megelégedéssel használom az EDGE-t. Abba legalább nem tud belepiszkálni egyik AV sem.[ Szerkesztve ]
-
gézu
őstag
válasz Szellem. #7421 üzenetére
Nálam nem jött be. Továbbra sem tölti be a chrome és az FF a face-t, gmail-t és pl. a dpd oldalát sem.
Végeztem ezért egy tesztet. Az asztali gépre a http://dnl-test.kaspersky-labs.com/test/ap linkkel sikerült leszedni a d patchet. Ezzel sem működik a jelzett 3 oldal chrome és FF alatt bekapcsolt Titkosított Kapcsolatok vizsgálatával. Az opera viszont simán betölti a face-t és a dpd-t, de a gmail-t nem. Az edge mindet betölti. Csak a Titkosított Kapcsolatok kikapcsolása segít, de akkor meg ugye nincs safe money.If you can't be a good example, then you'll just have to be a horrible warning.
-
törölt tag
A motor ugyanaz, a Free egy normál alapvédelmet nyújt sallangok nélkül, víruskeresés ugyanaz, káros oldalak blokkolása. Egy reklámszűrővel együtt bőven jó megoldás ingyen. A fizetősben van pár extra, itt a leírás és összehasonlító táblázat.
[ Szerkesztve ]
-
Vmf
csendes tag
Sziasztok
Szeretnék androidra telepíteni egy kaspersky védelmet, de nem tudom melyik oldalról érdemes.
Van ez az oldal ahol, ha lejebb görgetünk, akkor ott van egy olyan, hogy kaspersky internet security for android!Ez az eredeti oldal ezt èrdemes letölteni?
Van egy másik oldal az a kaspersky.2f.hu
Előre is köszönöm a segítsègeteket!
-
Cs1csó
titán
válasz BullKoxa #7420 üzenetére
Törölni szoktam a gépről a KSC-t,ezt ajánlom neked is. Ez egy VPN akármi ami ingyenesen csak pár MB-ot tartalmaz, enélkül is meg lehet lenni, és csak tippelek de ha valaki VPN szolgáltatásra akar előfizetni akkor ennél sokkal jobb direkt erre a célra készült programot is találhat.
-
Szellem.
Topikgazda
Aki használja a KIS 2019-et és problémája van a weboldalak betöltésével az alábbi két opció elől vegye ki a pipát:
Az egyik gépemen kísérletezek. A Titkosított Kapcsolatok továbbra is be vannak kapcsolva, viszont ezt a két opciót a képen kikapcsoltam és betöltenek faszán az oldalak!! Szerintem ez lesz a ludas!! Nézzétek meg, de a Titkosított Kapcsolatok vizsgálatát kapcsoljátok vissza kivéve az SSL 2.0 vizsgálatát., és restart a böngészőnek!
[ Szerkesztve ]
-
BullKoxa
őstag
Hello! Én nem tudom ,de én inkább megvettem eddid Avast volt fizetős is meg Avast Free is . Most a Kaspersky Internet Secutity mellett döntöttem, az ára miatt is , olcsóbb és több mindent tud mint az előző ,szerintem. Én az nézegettem,hogy ez a Kaspersky jó vírusirtó. De itt sokan már panaszkodnak rá. 3 napja aktiváltam . 6 hónapost vettem egyenlőre .
Én azt kérdezném ennek a Kaspersky Secure Connection-k van értelme? főleg hogy külön kellene ezt is megvenni hozzá hogy mindig fusson, szerintem így lenne értelme. Mondjuk én szinte csak játszom a gépemen, multyban.
jobb lent a Win rinyál az Update miatt, de még hanyagolom a 1809-t, a sok sz@rjai miatt .
Köszi előre is !
Üdv : Kornél[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
titán
Ez engem is érdekelne most akkor benne van a SYSTEM WATCHER vagy nincs esetleg más a különbség stb.
Ami biztos hogy vannak funkciók a KFAV-ban amiket BE vannak kapcsolva de finom szabályozást beállításokat nem lehet eszközölni rajtuk:
Itt írja is a program: "Minden védelmi összetevő alapértelmezett beállítással működik. A beállítások módosításához frissítse a védelmét." ERGO válts fizetősre.
[ Szerkesztve ]
-
Jenne
őstag
Sziasztok!
Ha valaki tudja pontosan megírná?
Mi a különbség a fizetős/licenszes Kaspersky AV és a Free Kasperky AV között? Mennyivel kevesebb esetleg tudásban vagy bármiben a Free a másikhoz képest?
Ilyenekre gondolok mint:- nem fogja annyira a gépet, vagy nincsenek olyan hüle rigolyái a Free-nek, hogy sz@rakodik a gmail-lel meg hasonlók.
Előre is köszi.[ Szerkesztve ]
A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
gézu
őstag
válasz Szellem. #7411 üzenetére
Ugyanaz van, mint a c patchnél. [link] Nálam az is felmászott a hivatalos megjelenés előtt kb 1 hónappal, és ugyanígy nem találtam semmit róla akkor. Viszont nem vagyok benne a béta zónában. Úgy tudom.
-
-
Dumi86
senior tag
Még bétaként se látni sehol a d patchet...
-
gézu
őstag
Megjött a d patch. Az egyik gépemre.
-
Szellem.
Topikgazda
válasz #86564352 #7406 üzenetére
Sajnos ez igaz! Túlságosan beletúr a rendszerbe a Kaspersky! Ezért persze nem ő a felelős, hanem az MS. Ami egyébként nonszensz, mert nehogy már az MS alkalmazkodjon a saját termékével egy 3rd party szoftvert gyártóhoz! Már bebizonyosodott, hogy minél bonyolultabb egy termék, annál több a gond vele. Ez különösen igaz a Kaspersky termékekre. Ha visszaolvasod a fórumot itt láthatod, hogy egyre többen, még a megrögzött Kaspersky használók közül is váltanak. Évek óta szarnak az oroszok a minőségellenörzésre. Hibás a Google, hibás a FireFox mert nem működik rendesen a beépülőmodulja a két böngészőben. Mindenki más tud normális böngésző beéplülőt csinálni, csak ők nem. És még sorolhatnám. Már elég sokan felismerték, hogy problémás a titkosított kapcsolatok ellenőrzésé, főleg a szar tanúsítványaikkal. De Kaspersky, meg a Bitdefender még erőlteti! Meg is van mind a kettővel a probléma, főleg webezés közben. Nem jó irány ez. Sajnos az az igazság, hogy a kevesebb több. Ki kéne nyirbálni ezt a sok szemetet ezekből a termékekből.
-
törölt tag
válasz Szellem. #7405 üzenetére
Az Edge el van különítve, nem tud beletúrni a Kaspersky nem is csináltak hozzá kiegészítőt. A Kaspersky mindent akar, tanúsítványt kezelni, SSL-t és reklámot szűrni, bővítményt és VPN-t tukmálni. Ezt még képzeld el az évi két új Windows 10 verzióval, a havi 2-3 Windows frissítéssel és még a Firefox saját dolgaival és hányan használnak még további rendszerben matató "optimalizáló" jó nagy idézőjelben takarító programokat. Nem csoda gikszer kerül a rendszerbe ennyi tényezővel. Ezért kell bullshit mentes védelmet használni.
-
Szellem.
Topikgazda
Abban az esetben oldódik meg a probléma, ahogy írod ha teljesen kikapcsolt állapotba kerül a Titkosított kapcsolatok vizsgálata. Valami nem stimmel náluk ez ügyben, valószínűleg a sok buzi tanúsítvány miatt.
Sok gyártó pl.: F-Secure nem használja a titkosított kapcsolatok ellenőrzését. Nem véletlenül.
Amúgy megjegyzem, hogy ez az oldal nem vagy lassan betöltődés EDGE alatt nincs! -
bubogabor
tag
Nálam semmi gond nincs minden tökéletesen mukodik firefox és gmail is
[ Szerkesztve ]
Windows 10 Enterprise Kaspersky Internet Security 2019 & Malwarebytes' Anti-Malware
-
Cs1csó
titán
válasz #86564352 #7401 üzenetére
Chrome-ból el lehet távolítani, FF-ből nem. Ha engedélyezve volt ha nem egy lehetőség van, a Kaspersky Free telepítése után majd az FF első futtatásakor a jobb felső sarokban megjelenik hogy engedélyezed e a Kaspersky bővítményt na gondolom ha ott nem engedélyezem akkor nem lesz telepítve de ha már engedélyezem utána már nem lehet törölni csak letiltani.
-
törölt tag
Nem használok Kaspersky-t, keresés alapján: reklámot szűr, linkeket jelöl meg biztonságosnak, on-screen keyboard. Ha van céleszköz adblockered akkor felesleges bekapcsolni. Talán előbb engedélyezned kell, hogy eltávolíthasd FF-ból.
Új hozzászólás Aktív témák
• A warez továbbra is TILOS!
- Micro Four Thirds
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- PR-Telecom
- Chieftec nyereményjáték: szerezz egy terméket ingyen!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Ég veled, KEndre! :(
- Háborog az Apple az iPhone-ra írt első pornóapp miatt
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- EREDETI JÁTÉK KULCSOK - STEAM, EA, UBISOFT, EPIC GAMES - LEGJOBB ÁRON
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest