Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
válasz
trisztan94 #2231 üzenetére
Melyik Sublime Text színsémát használod? Ez a Monokai?
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
trisztan94 #2231 üzenetére
De bakker, miért csodálkozol ha nem működik az a függvény, amit küldtem neked, ha nem változtattad meg az eredeti koncepciódat, ahogy mondtam?
1. nem szedted ki az .each()-et, pedig felesleges
2. az én módosított loadURL függvényem csak egy STRINGET vár paraméterként, NEM pedig egy jQuery-objektumot, ahogy a tiéd! Ahogy írtam korábban, ott is tök felesleges jQuery-objektumot átadni, mivel csak egy URL az érdekes abban a függvényben, tehát ne egy this-t adj át, hanem CSAK a href-attribútumot.Egy függvény csinálja mindig pontosan azt, ami a dolga, ne többet, ne kevesebbet!
Miért töltöd be JS-sel a CSS-fájlt? Korábban azt hittem, csak apróbb módosítás kell valamiért, de a teljes layoutot JS-sel betölteni?
Kipróbáldtad már, hogy néz ki az oldalad JS nélkül?
A videódon kapásból feltűnt az a ronda villódzás, ami pont amiatt van, hogy később töltöd be a stylesheetet. Ez ugyanígy jelentkezne, ha a <link> taggel az oldal forráskódjának legvégére pakolnád be a stylesheetet. Ezt mindenképp oldd meg, mert ez szerintem nem csak nálam b@ssza ki a biztosítékot.De azért az gáz, hogy a stylesheeted IE8 alatt még csak be sem töltődik, akármennyire is nem tartjuk azt normális böngészőnek. FOGJÁK IE8 alól böngészni az oldaladat, számíts arra. Még rosszabb, ha a megrendelőd látja meg IE8 alól.
Ja, és a console.log()-os hibát én annak idején így oldottam meg, hogy olyan böngészőben se "szálljon el" a console.log-olás, ahol nem működőképes ez a függvény:
var alertFallback = false;
if (typeof console === "undefined" || typeof console.log === "undefined") {
var console = {};
if (alertFallback) {
console.log = function (msg) {
alert(msg);
};
console.error = console.trace = console.log;
} else {
console.log = function () {};
console.error = console.trace = console.log;
}
}Az alertFallback változóval azt tudod beállítani, hogy ha nem működik a console.log(), akkor helyettesítődjön alert()-re - ezt defaultból false-ra raktam, nekem ne dobáljon alert()-ablakokat.
Nem tűnt fel még amúgy az a PHP-s hiba, ami a galéria betöltésekor jól látszik a videódon is?
Előbb talán azt kéne megoldani.
Amúgy a térképed erősen el van csúszva.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (SP-LSP7TFAXXH) 120" DLP LÉZER TV ! MAX 300CM !!!! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS43CG700NUXEN ) 43" 4K 144HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS34BG850SUXEN) QHD QD OLED GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS34A650UXUXEN)34" UW-QHD 100HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS27CG554EUXEN) 27" 4K GAMER MONITOR ! AKCIÓ!!
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ Érintőkijelző 100% sRGB - 1 év garancia
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest