Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Garry84: Sumák aprós?
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Fényerő csúszka / Brightness slider
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
trisztan94
őstag
válasz
Sk8erPeter #2232 üzenetére
"nem szedted ki az .each()-et, pedig felesleges"
Azért nem szedtem ki mert a tiedet használnám és egy az egyben kiszedném az enyémet
"az én módosított loadURL függvényem csak egy STRINGET vár paraméterként"
Na ezt nem láttam, ez egyik nagy hibám
Nem nagyon tudom olvasni mások függvényeit, hogy mit akartak vele. Remélem majd javul ez
"Miért töltöd be JS-sel a CSS-fájlt?"
Nagyon sok minden el van csúszva firefoxban sajnos, a fő layout elemek nem ugyanakkorák, betűméret, pozicionálások. Meg ha már külön css-t töltök be firefoxra akkor a gradienteket is átírom abban a stylesheet-ben csak -moz*-ra, ne lassítsa feleslegesen a böngészőt a többi. Ugyanez a -webkit*-es stílusnál, onnan meg a -moz* dolgokat szedtem ki..
Amúgy nagyjából a többi ugyanúgy néz ki, azt nem is változtattam meg, sima @import-tal beimportáltam mindkét layout fájlba azokat amik megegyeznek.
Ezt hogy kéne megoldani? Én arra gondoltam, hogy alapból a webkites stílus lenne betöltve, aztán csekkolom, hogy firefox-e a böngész, ha igen akkor lecserélem. Vagy ez így is ronda?"Kipróbáldtad már, hogy néz ki az oldalad JS nélkül?"
Ki. Mondtam is a megrendelőnek, hogy js-heavy oldalt csinálok, így aki nem használ js-t az vessen magára, 15.000-ért nem fogok mindent támogatni. Persze ha a 10 szerese lenne a kp, akkor nyilván
Max azt fogom, hogyha nincs js bekapcsolva szólok a usernek, hogy ez így nagyon nem jó, kapcsolja szépen be, vagy szedjen le egy normális böngészőt.."a stylesheeted IE8 alatt még csak be sem töltődik"
Hát sajnos ezt nincs módomban tesztelni. Nem lehet valahogy azt is felrakni a 9 mellé? Esetleg még a hatot?
Miért nem töltődik amúgy be? Migrate plugint használok a browser detect-re.
Sőt, elvileg, mivel else ágban van a webkit stylesheet mindenképp be kell töltődnie, akkor mi az isten baja van?!"Nem tűnt fel még amúgy az a PHP-s hiba, ami a galéria betöltésekor jól látszik a videódon is?"
De, már javítottam.Még egy korábbi galériából maradt a json header.
"Amúgy a térképed erősen el van csúszva."
IE alatt csak, nem? Ezt modntam is a megrendelőnek.. Mondtam, hogy ha ad még egy napot megcsinálom rá az optimizációt (bár a szerződésbe világosan leírtam, hogy ie-t nem támogatok csak minimális szinten, tudja is)Szerintem inkább a console.log-ot kiveszem, így nincs para vele, amúgy is csak debug szerepe volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3304
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3563,100% Akkumulátor
- Csere-Beszámítás! Garis! Asus Tuf FX608H Notebook! I5 13450HX / RTX 5050 8GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- Új HP 16 Victus FHD IPS 144Hz i7-14700HX 20mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest