- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordOLOG Szféra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
trisztan94 #2231 üzenetére
De bakker, miért csodálkozol ha nem működik az a függvény, amit küldtem neked, ha nem változtattad meg az eredeti koncepciódat, ahogy mondtam?
1. nem szedted ki az .each()-et, pedig felesleges
2. az én módosított loadURL függvényem csak egy STRINGET vár paraméterként, NEM pedig egy jQuery-objektumot, ahogy a tiéd! Ahogy írtam korábban, ott is tök felesleges jQuery-objektumot átadni, mivel csak egy URL az érdekes abban a függvényben, tehát ne egy this-t adj át, hanem CSAK a href-attribútumot.Egy függvény csinálja mindig pontosan azt, ami a dolga, ne többet, ne kevesebbet!
Miért töltöd be JS-sel a CSS-fájlt? Korábban azt hittem, csak apróbb módosítás kell valamiért, de a teljes layoutot JS-sel betölteni?
Kipróbáldtad már, hogy néz ki az oldalad JS nélkül?
A videódon kapásból feltűnt az a ronda villódzás, ami pont amiatt van, hogy később töltöd be a stylesheetet. Ez ugyanígy jelentkezne, ha a <link> taggel az oldal forráskódjának legvégére pakolnád be a stylesheetet. Ezt mindenképp oldd meg, mert ez szerintem nem csak nálam b@ssza ki a biztosítékot.De azért az gáz, hogy a stylesheeted IE8 alatt még csak be sem töltődik, akármennyire is nem tartjuk azt normális böngészőnek. FOGJÁK IE8 alól böngészni az oldaladat, számíts arra. Még rosszabb, ha a megrendelőd látja meg IE8 alól.
Ja, és a console.log()-os hibát én annak idején így oldottam meg, hogy olyan böngészőben se "szálljon el" a console.log-olás, ahol nem működőképes ez a függvény:
var alertFallback = false;
if (typeof console === "undefined" || typeof console.log === "undefined") {
var console = {};
if (alertFallback) {
console.log = function (msg) {
alert(msg);
};
console.error = console.trace = console.log;
} else {
console.log = function () {};
console.error = console.trace = console.log;
}
}Az alertFallback változóval azt tudod beállítani, hogy ha nem működik a console.log(), akkor helyettesítődjön alert()-re - ezt defaultból false-ra raktam, nekem ne dobáljon alert()-ablakokat.
Nem tűnt fel még amúgy az a PHP-s hiba, ami a galéria betöltésekor jól látszik a videódon is?
Előbb talán azt kéne megoldani.
Amúgy a térképed erősen el van csúszva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hogyan lehet témákat keresni a fórumban?
- Hobby elektronika
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest