Új hozzászólás Aktív témák

• Sk8erPeter

nagyúr

válasz trisztan94 #2231 üzenetére

De bakker, miért csodálkozol ha nem működik az a függvény, amit küldtem neked, ha nem változtattad meg az eredeti koncepciódat, ahogy mondtam? :DDD
    1. nem szedted ki az .each()-et, pedig felesleges
    2. az én módosított loadURL függvényem csak egy STRINGET vár paraméterként, NEM pedig egy jQuery-objektumot, ahogy a tiéd! Ahogy írtam korábban, ott is tök felesleges jQuery-objektumot átadni, mivel csak egy URL az érdekes abban a függvényben, tehát ne egy this-t adj át, hanem CSAK a href-attribútumot.

Egy függvény csinálja mindig pontosan azt, ami a dolga, ne többet, ne kevesebbet!

Miért töltöd be JS-sel a CSS-fájlt? Korábban azt hittem, csak apróbb módosítás kell valamiért, de a teljes layoutot JS-sel betölteni? :Y Kipróbáldtad már, hogy néz ki az oldalad JS nélkül? :D
    A videódon kapásból feltűnt az a ronda villódzás, ami pont amiatt van, hogy később töltöd be a stylesheetet. Ez ugyanígy jelentkezne, ha a <link> taggel az oldal forráskódjának legvégére pakolnád be a stylesheetet. Ezt mindenképp oldd meg, mert ez szerintem nem csak nálam b@ssza ki a biztosítékot. :D De azért az gáz, hogy a stylesheeted IE8 alatt még csak be sem töltődik, akármennyire is nem tartjuk azt normális böngészőnek. FOGJÁK IE8 alól böngészni az oldaladat, számíts arra. Még rosszabb, ha a megrendelőd látja meg IE8 alól.

Ja, és a console.log()-os hibát én annak idején így oldottam meg, hogy olyan böngészőben se "szálljon el" a console.log-olás, ahol nem működőképes ez a függvény:

var alertFallback = false;
    if (typeof console === "undefined" || typeof console.log === "undefined") {
    var console = {};
    if (alertFallback) {
    console.log = function (msg) {
    alert(msg);
    };
    console.error = console.trace = console.log;
    } else {
    console.log = function () {};
    console.error = console.trace = console.log;
    }
    }

Az alertFallback változóval azt tudod beállítani, hogy ha nem működik a console.log(), akkor helyettesítődjön alert()-re - ezt defaultból false-ra raktam, nekem ne dobáljon alert()-ablakokat.

Nem tűnt fel még amúgy az a PHP-s hiba, ami a galéria betöltésekor jól látszik a videódon is? :D Előbb talán azt kéne megoldani.

Amúgy a térképed erősen el van csúszva.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés