- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
szmegma
aktív tag
válasz
Sk8erPeter #2080 üzenetére
Hiába mutogatod nekem a KÜLÖN lapozódat, az senkit sem érdekel, mert az úgy teljesen értelmetlen. Lásd a test4.php?pg=5 és hasonló címeket, amiknél maga a tartalom NEM jelenik meg lapozva, CSAK maga a lapozó. Azzal mit kezdesz? A felhasználó mit kezd vele?
Szerintem mar kezdem erteni, hol siklott felre a beszelgetes. En ugy ertettem, hogy csak maga a lapozo PHP kodja mukodjon JS nelkul. Egyebkent amit latsz lapozo az tenyleg semmi mas csak PHP-s lapozo kod, nem tettem bele megjelenitendo tartalmat, csak mivel rosszul ertettem amit kertel, ezert magat csak a lapozot keszitettem el bizonyitaskent, hogy mukodik az.
UJ LAPOZO <= Igy gondoltad? Ebben semmi JS nincs ahogy kerted, csak natur PHP es a megjelenitendo tartalom. Ugyanaz a kod mint korabban es nalam mukodik.
Ha meg mindig nem ez az amire gondolsz, hogy mukodie kellene JS nelkul, akkor legy szives ird le pontosabban, hogy mit nem akarok az istenert sem megerteni.
-
Male
nagyúr
válasz
OK, szóval az ÉS volt a helyes akkor
Kombinálnom még nem nagyon kellett így.
Vajon tempóban van különbség, hogyha ID majd hasClass() -t használok erre, vagy ha ezen a módon ID.class -szal próbálom meg kiválasztani?
-
Jim-Y
veterán
válasz
Én ott csak egy stringet küldök vissza, nem a tömböt. $oldalak[$page];
Amugy meg azért tömb, mert nem akartam még az adatbázissal is foglalkozni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- BestBuy topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- iPhone 11 Pro Max 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3261, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Lenovo ThinkPad Z13 G1 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest