Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
trisztan94
üzenetére
jquery saját dokumentációjából, webes tutorialokból. Bevallom konkrét jquery könyvet sosem olvastam.
Más programnyelvek (C# és leszármazottai ASP.NET, Silverlight) esetében futottam már át jópár ebook-ot, de inkább a saját dokumentációkból, webes példákból, oktató videókból tanultam. Rémlik mintha egyszer nekifogtam volna valami baromi hosszú PHP-s könyvnek is, de ott is inkább a webről szedtem az információkat. -
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
trisztan94
üzenetére
Hát én nem egy könyvből olvasok, inkább többet forgatok (e-bookokat), tutorialokat nézek, stackoverflow-s kérdéseket és válaszokat böngészek, konkrét felmerülő témákkal kapcsolatban keresgélek, de legfőképp a hivatalos dokumentációt nézem.
(#1122) Karma : hát ez tényleg eléggé szopóág... most már örülök is neki, hogy nem kerültem fejlesztőként kapcsolatba a Silverlighttal. De akkor ez hova vezet, a Silverlight halálához? Mert ha igen, akkor elég kérészéletű volt.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
trisztan94
üzenetére
Ez a saját szerós tetszett...

Amit Karma írt, az onLoad-nál fut le, nézd meg bal oldalt a panelt.
Tedd be $(document).ready()-be az egészet (Karma, épp a kezdők miatt kéne inkább a "no wrap (head)" beállítást használni, hogy elkerüljük a visszakérdéseket
).
Update-elve Karma kódját, így értem: http://jsfiddle.net/Sk8erPeter/Kpugd/1/
Meg nyilván include-old a jQuery-t.....
Egyébként validációnál hülyeség az első hibánál visszatérni: gyűjts össze a formban az összes hibát, és mindre hívd fel a figyelmet. Szerintem.(#1111) Karma :
ja, valóban, ebben igazad van, hogy a 0-val való vizsgálódásra is true, erről megfeledkeztem, de alapból hülyeség így vizsgálni (keverni a típusokat), hogy 0-val egyenlő-e, amikor arra kíváncsi, hogy üres stringgel egyenlő-e. -
Male
nagyúr
válasz
trisztan94
üzenetére
Kevéssé valószínű, hogy itt bárkinek behozza, mivel egy belső hálós IP-t írtál most ide

-
válasz
trisztan94
üzenetére
Mi a szent szart keres az az onsubmit ott?
Ta daaa, megjavítottam. A submit() függvény nem véletlenül van a jQuery-ben, a return false-olás csak azzal működik.

-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
trisztan94
üzenetére
Persze, hogy nem megy, mivel egy üres stringet hasonlítasz össze a 0-val, az pedig nem ugyanaz.
Szóval pl.:
if($('#Username').val() === "") -
válasz
trisztan94
üzenetére
Előbb kéne definiálni a függvényt, minthogy meghívod

Illetve ez nem kóser: $('#Username').value
A .val() függvényhívással valószínűleg több szerencséd lenne. -
válasz
trisztan94
üzenetére
Nehogy elágazz, ha már egyszer a selectorban összevontad az ID-ket (instant spagetti)... Tördeld inkább szét több .click() hívásra, és használd ki az eventData paraméterét a clicknek: példa.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro 14 (M4) 24GB / 1TB 37 ciklus + Magic Mouse
- Asus H110-PLUS/ i3 6100/ ingyen foxpost/ garancia
- Üzletből, garanciával,HP OMEN Gaming AMD Ryzen 7 7840HS/24GB RAM/1TBSSD/RTX4070 GPU/16,1"(2560x1440)
- Apple iPhone 11 Pro 256GB 100% Akku. Megkímélt, Kártyafüggetlen, Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:87%
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus A-Data 750W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

).