Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sk8erPeter

nagyúr

válasz trisztan94 #2253 üzenetére

"Amúgy is, a srác azt mondta, ha ez jól alakul akkor lesz több melója is nekem, szóval ezért is mentem egy "kicsit" ár alá."
    Ja, aztán abból indul ki, hogy ha már múltkor is "jutányos" áron vállaltad, akkor miért nem vállalod a többit is olyan occssón. :D Szerintem ha egy lélektani határnál többet nem hajlandó megfizetni, akkor el kell küldeni a francba.

Egyébként mondom, az elején nem is vágtam, hogy az egész oldal úgy, ahogy van, 15k, ha ezt előre tudom, nem is mondok ilyeneket, mint hogy SEO, meg hasonlók. :D De az egészet ki lehetett volna kerülni úgy, hogy pont az AJAX-ozást szarod le, és akkor legalább könyvjelzőzhetők az oldalaid (akkor statikus, és nem kellett volna plusz időt (igaz, nem túl sokat) töltened a HTML5 history-zással és hasonlókkal).

"Azért annyira nem volt bonyolult az a JS API-n keresztüli dolog, de nem is tudtam, hogy van iFrame-es megoldás. Azt honnan lehet szerválni?"

[link]
    Ettől még amúgy nyilván sokkal szebb az a megoldás, amit Te választottál, hogy a JS API-t használod, tehát ne szokj át az iframe-es megoldásra, csak említettem. :)

Amúgy én ilyen statikusnak induló weboldalaknál is jobbnak látom egy CMS vagy valami framework használatát, a franc tökölne a menü hierarchiájával és hasonlókkal, meg választanék egy igényes template-et, szép kóddal, ami könnyen átszabható, és ami cross-browser működést lehetővé tesz (Drupalnál kedvencem a Zen).

Új hozzászólás Aktív témák