- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
trisztan94 #2253 üzenetére
"Amúgy is, a srác azt mondta, ha ez jól alakul akkor lesz több melója is nekem, szóval ezért is mentem egy "kicsit" ár alá."
Ja, aztán abból indul ki, hogy ha már múltkor is "jutányos" áron vállaltad, akkor miért nem vállalod a többit is olyan occssón.Szerintem ha egy lélektani határnál többet nem hajlandó megfizetni, akkor el kell küldeni a francba.
Egyébként mondom, az elején nem is vágtam, hogy az egész oldal úgy, ahogy van, 15k, ha ezt előre tudom, nem is mondok ilyeneket, mint hogy SEO, meg hasonlók.
De az egészet ki lehetett volna kerülni úgy, hogy pont az AJAX-ozást szarod le, és akkor legalább könyvjelzőzhetők az oldalaid (akkor statikus, és nem kellett volna plusz időt (igaz, nem túl sokat) töltened a HTML5 history-zással és hasonlókkal).
"Azért annyira nem volt bonyolult az a JS API-n keresztüli dolog, de nem is tudtam, hogy van iFrame-es megoldás. Azt honnan lehet szerválni?"
[link]
Ettől még amúgy nyilván sokkal szebb az a megoldás, amit Te választottál, hogy a JS API-t használod, tehát ne szokj át az iframe-es megoldásra, csak említettem.Amúgy én ilyen statikusnak induló weboldalaknál is jobbnak látom egy CMS vagy valami framework használatát, a franc tökölne a menü hierarchiájával és hasonlókkal, meg választanék egy igényes template-et, szép kóddal, ami könnyen átszabható, és ami cross-browser működést lehetővé tesz (Drupalnál kedvencem a Zen).
Új hozzászólás Aktív témák
- Szuper áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 Touch /Ryzen 5 PRO 4650U/16GB/256 SSD/FHD/IPS
- Bontatlan Lenovo ThinkPad T14s Gen 4
- Samsung UE40NU7192 101 cm / 40 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
- iPhone 12 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3335, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest