Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- weiss: Autó költségek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
Direkt irtam hogy ne az SOS jellegu gyors melokkal vessuk ossze, itt jellemzoen sokezer munkaoras projectekrol van szo.
Amikor az eggyel korabbi munkahelyemen SAP szakertes kellett gyorsan es professzionalisan, hozzank is napi 200ezres osszegert jottek az SAP-profik (kb. 7 evvel ezelott), de az egy nagyon mas kategoria. -
H A M M E R
csendes tag
Én úgy tudom, hogy a a tűzoltást, nem úgy szokták intézni, hogy ha baj van, felhívnak egy pár céget, árajánlatokat kérnek meg ilyesmi, hanem előre kötnek egy karbantartási szerződést és a készenlétért is fizetnek, valamint a tényleges beavatkozásért is. Amúgy a közbeszerzés szerződéseket meg lehet találni a neten, google segít, és látni fogjátok, milyen díjak vannak..
-
H A M M E R
csendes tag
Igaz. Nagyon nagy szórás van a fizetések között. A megrendelők egy fejlesztőért 200-300.000 Ft os napidíjat fizetnek, tehát egy jó fejlesztőnek bőven havi egy millió felett is fizethet egy cég, de ennek ellenére sok helyen azt látom, hogy a tulajdonosok teszik zsebre a nagy lét, és aki dolgozik, csak a morzsákat kapja.
Persze azt is hozzá kell tenni, hogy egy ekkora fizuért nem napi 8 órát kell dolgozni a legtöbb helyen. Azok az ismerőseim, akik ilyen összegért dolgoznak, gyakran dolgoznak szombaton, vasárnap is, mert pénteken derül ki, hogy még hétfőre kell valami, és igazából nem tudják élvezni a pénzt, mert nincs idejük elkölteni.
-
H A M M E R
csendes tag
Én azért azt mondom nem kellene általánosítani. Egy Java fejlesztő valószínű 10 év tapasztalattal nem fog bruttó 300 ért melózni, de egy tonercserélő rendszergazdának a bruttó 300 is sok. Én mostanában jártam egy két fejvadász-közvetítőnél, akik ismerik a cégek bérsávjait és nem mondtak nekem giga nagy fizukat (én rendszertervező/szervező vagyok). Az a baj, hogy ameddig van olyan jelentkező aki bruttó 300 as bérigénnyel megy, addig lényegesen nagyobb bérigénnyel szóba sem állnak veled, inkább felvesznek valakit kevesebb tapasztalattal, és kiképzik.
Úgyhogy aki nem Java fejlesztő vagy SAP tanácsadó, és bruttó 450.000 alatt keres az ne essen mély depresszióba szerintem. Mondjuk bruttó 300 K alatt BP-en diplomával, idegen nyelvismerettel érdemes nyitott szemmel járni, mert az tényleg frissdiplomás fizetés vagy inkább gyakornoki. -
vzozo
senior tag
Mondjuk ez egy kétszereplős játszma, mert nagyon sok olyan munkavállaló is van, aki nem akar fejlődni, el van a langymeleg húgyban akár évtizedekig is, de persze közben tele szájjal szidja a munkaadóját, ne meg úgy általában az egész világot, amiért "keveset" fizet neki. Persze, keveset, de könyörgöm, inkább örüljön, hogy egyáltalán fizetést kap a zért a munkáért, amit kb. egy majom is el tudna végezni...
freaghill: rendszergazda konkrétan passz, de arra készülj fel, hogy München (és környéke) kb. a legdrágább német város / terület. Vannak gyártói tanúsítványaid, minősítésed? Microsoft, Cisco, Vmware, bármi? Az OKJ nem hiszem, hogy nagyon meghatná őket, hogy őszinte legyek... Ha nemzetközi papírjaid nincsenek, akkor esetleg állásinterjún kivághatod magad, ha nagyon penge vagy, már feltéve ha eljutsz odáig.
Lehet én vagyok biztonsági játékos, de komoly tartalékok (kb. 10e euró, jelentős része elmegy a lakásra az első hónapban) és előre lezsírozott szitu nélkül én nem vágnék bele az ismeretlenbe.
-
Szakbarbár
aktív tag
Helpdesk / Support állásra ha kérnek bérigényt, már a bruttó 200-at is félve írom be.
Egyébként kíváncsi lennék melyik cégnél lehet bruttó 300-at keresni helpdesk melóval, és milyen munkát kell végezni.
Ahol dolgoztam, ott nem voltak szintek, mindent kellett csinálni. Ha valakinek nyűgje volt, vagy lefagyott / tönkrement a gépe, adatmentés, új programok telepítése, oktatás, hálózatépítés, iroda költöztetés, videóvágás, eszköz és kellékanyag beszerzés stb. Ha tönkrement a kamerarendszer, akkor is minket hívtak, pedig semmi közünk nem volt hozzá. 2 év alatt bruttó 180e-ről 220e-re ment fel a fizetés, de az már nagyon a plafon volt. Cafeteria nem, csak 13. havi bér és napi 200 ft büfépénz volt, ahol a 0.5 literes üdítő 300 Ft-ba került. -
H A M M E R
csendes tag
Még itt a béreknél azért írjátok oda, hogy milyen fizetésen kívüli juttatások vannak. Sok helyen van 20-30% éves bónusz, 200-600.000 Ft éves cafetéria, 13. havi fizetés, ami nagy mértékben, akár 30%-kal is megdobhatja a fizetést.
Én most voltam egy multinál interjúzgatni, a CV-m elküldésekor megadtam a 600.000 Ft os bérigényt, és a végére több mint 20%-kal kevesebbet mondtak, mivel ők a bérigényemet úgy vették, hogy minden juttatást beleértek... És így jött ki a 450.000 es fizetés + juttatások, amit elég kevésnek látok 6-7 év IT tapasztalattal.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- weiss: Autó költségek
- Napelem
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Spórolós topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB DeepCool CC560 Thermaltake 730W
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Egyébként kíváncsi lennék melyik cégnél lehet bruttó 300-at keresni helpdesk melóval, és milyen munkát kell végezni.