- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- bambano: Bambanő háza tája
- Klaus Duran: LTT I Ran Every Antivirus At Once
Új hozzászólás Aktív témák
-
buherton
őstag
válasz
Gombinyó #39135 üzenetére
Szvsz a fentebbi esetet nem lehetne megnyerni. Viszont én sem vagyok jogász
.
Most olyan helyzetben vagyok, hogy ősszel leépítettek. Megtalált egy munkaerő-kölcsönző cég és brutálisan jó ajánlatot kaptam, viszont valószínűleg csak félévig lesz munka.
Nekem a fentebbi munka a B terv, az A tervem pedig az, hogy EU remote munkám legyen és végre EUR-ban kaphassak fizetést, akár vállalkozóként is.
Bár az ajánlatot elfogadtam, de a jelentkezéssel nem álltam le és ha jön egy jó ajánlat egy jó munkára, akkor váltani fogok.
-
-
HoTDoG
tag
válasz
Gombinyó #39132 üzenetére
De. Ha van mindkét fél által aláírt, elfogadott ajánlat, kezdési dátummal rögzítve, akkor minden bizonnyal. Az más kérdés, hogy ebben a helyzetben kinek van lelki ereje, tartaléka, stb végig vinni egy ilyen jogi ügyet. közben munkakeresés, esetleg új helyen kezdeni, ezalatt pedig ki tudja meddig, fél évig, évig húzódik az ügy. Én biztosan végig csinálnám, csakazértis,
-
BigBlackDog
veterán
válasz
Gombinyó #38559 üzenetére
Általában, legalábbis amit én láttam ITban, ilyenkor nincs már munkaidő, csak szerződés szerinti feladat (éppen ami), meg határidő. Ezeket úgy ugorja meg az alvállalkozó, ahogy szeretné (többek között saját eszköz, saját ember, saját időbeosztás alkalmazásával).
Illetve többször találkoztam már olyannal is, hogy kiszervezés, vagy leépítés során váltak meg a kedves alkalmazottól, majd max. néhány hónap után rájöttek, hogy gáz van és "küszöb alatt" szépen vissza kellett hozni alvállalkozóként.
-
cucka
addikt
válasz
Gombinyó #1432 üzenetére
Citibank?
Multinál szerintem bruttó 3-400 között valahol, attól függően, hogy mihez értesz.
Amúgy ha a mérnök informatikus diploma nem csak dísznek van, hanem tudás és elhivatottság is van mögötte, akkor ez az it support eléggé süllyesztő karrier szempontból. (Mondjuk attól is függ, hogy pontosan mit kell supportolni)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- PlayStation 5
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Renault, Dacia topik
- Ingatlanos topic!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- YouTube
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Autószerelők, autószerelés
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest