- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ldave: New Game Blitz - 2025
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amellett, hogy mindannyian jogos érveket említettetek, én részben olyan esetre is gondoltam, amik esetén a felfutott cég tulajdonosa alkalmaz valakit a különféle munkák elvégzésére, ő pedig ül a babérokon. Ezzel a fejlődés üteme fennáll. Ugye itt olyan esetről van szó, ahol a cég már nevet szerzett magának, és lehet, hogy nem nyújt jobb minőségű szolgáltatást, mint mások, de népszerűbb, mint a konkurencia, már van egy stabil kialakított ügyfélköre, marketingje, minden, ahonnan garantált a bevételi forrás, ha nem rontja el. Másfelől pedig egyes fejlesztéseket pont azért tud véghez vinni, mert már van tőkéje, be tud fektetni.
De ezek nagyon hipotetikus esetek, mivel mint mondtam, nem szoktam látni lustuló vezetőt. De abszolút el tudom képzelni, hogy működhet. Nem arról van szó, hogy 20-30 év alatt semmit nem dolgozik már rajta, hanem heti 60 óra helyett 20-at, az pedig elég lehet a fejlődések követésére.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest