Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Az állás, amit megpályáztam, egy 240 főt foglalkoztató gyárban lenne. A cég egy kb. 5500 főt foglalkoztató konszern leányvállalata. Most például a feladat a rendszer uniformizálása lenne, felső utasítás alapján. Windows Server 2016-tal dolgoznak és kritérium volt például az Office 365 ismerete, tehát a cloud sem ismeretlen számukra. Pontosabbat nem tudok, kissé zsákbamacska, de épp emiatt lenne kihívás.
Összességében nekem sem az a célom, hogy egy unalmas munkám legyen, ahol néhány éven belül elérem a csúcsot és belefásulok a "mindennap ugyanazt hozza" stílusú mókuskerékbe, de valahol el kell kezdenem. A tapasztalat hiánya végett pedig maga a kezdet baromi nehéz sajnos. Jelenleg kb. 3-5 évre keresek munkát, utána meglátjuk. Most a pénzgyűjtés lenne az egyik fő szempont, később szeretnék saját céget alapítani.

A fizetéssel kapcsolatos kérdéseimre viszont nem kaptam még választ: reális-e a 15€ / óra bruttó a kevés tapasztalat végett BW tartományban, vidéken, valamint mi lenne most, azonnali munkakezdéssel, 3 év tapasztalattal a reális bruttó Budapesten?
-
Abszolút egyetértek, hogy ma már minden a felhőben van, többet ér egy DevOps skillset mint on premise szerver bütykölési tapasztalat.
Persze, ha valaki szerelmes a Microsoft ökoszisztémába, arra is van egy egész Azure felhő csilliónyi szolgáltatással.
Én inkább Kubernetes/Docker GCP/AWS vonalon mozdulnék el.Otthon mennyi lenne a reális fizetés a következő profilra:
5 év programozói tapasztalat
Ebből utóbbi 2 év Node.js/TypeScript/React, Google Cloud Platform + Kubernetes + Docker, Microservices architektúra ismerete, CI/CD pipeline konfigurálás committól Kubernetesbe való telepítésig. TDD (Jest). NoSQL adatbázisok.
Előtte 3 év PHP, Symfony, Laravel, MySQL.
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Elektromos autók - motorok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Motorola Razr 50 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Honeywell DCR313N elemes kapucsengő
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest