Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• kzolee216

senior tag

Sziasztok! Csak egy válasz miatt ugrottam be ebbe a topicba, kivancsi vagyok a velemenyetekre.
    5-6 eve uzemeltetek Cisco halozatokat egy nagy (most mar mondhatni multi) szallitmanyozasi cegnel. Ebbe beletartozik a WAN, LAN, Wifi, telefonkozpont. Gyarto minden esetben Cisco. Uzemeltetek korulbelul 650 Ap jeladot, 4-5 (v)wlc-t, 230-250 L2, L3-es eszkozt, tobb magyarorszagi es par kulfoldi telephelyet. Ugyeletes termeszetesen 0-24-ben vagyok ugy, hogy a napi feladataimat ellatom 8-17 ora kozott... Az uzemeltetesen felul tervezek, projekteket valositok meg elejetol a vegeig, legyen szo uj telephely teljes halozatanak megtervezesetol a konfiguralasig es beuzemelesig. Szerintetek mennyi lenne az idealis fizetes? 8 eve vagyok a cegnel es ugy gondolom mar eleg kulcs figura vagyok. Kivancsi vagyok a velemenyetekre, mert szerintem csoppet alul vagyok fizetve, igy a kozeljovoben lehet elgondolkozok a valtason. Ha beletrafaltok a berembe, akkor maximum visszaveszek a tempombol. Koszonom elore is a segitsegeteket es elnezest, telefonrol irok. :R

Új hozzászólás Aktív témák