- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A magyar Duke Nukem 3D
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
-Skylake-
üzenetére
Létesítményüzemeltetési vezető vagyok. Amikor bő egy éve a céghez kerültem, meglepve konstatáltam, hogy ahány konyha, annyi féle kávégép, mindenki magának hozza a szemes vagy őrölt kávét, tejjel ugyanez a helyzet. Amelyik folyosón én vagyok, itt csak valami ősrégi Szarvasi karos gép volt, azzal meg nem igazán volt kedvem reggelente szórakozni..
Az előző munkahelyemen még üdítő is volt ingyen meg amit akarsz.

Sikerült elérnem, hogy most már minden konyhában van darálós kávéfőző (béreljük egy cégtől) és bele normális kávé, plusz a tejet is már központilag rendeljük. Emellett végre van ballonos víz is, mert persze korábban az sem volt. Ezek havonta maximum pár százezer forintos kiadások egy cégnek, de nagyon sokat számítanak (szerintem).
Új hozzászólás Aktív témák
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával!
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest