- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Rap, Hip-hop 90'
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
biker
nagyúr
nem, épp hogy kevésbé figyelsz, mert az lesz benned, ááá, igen, itt így kell menni, ááá, ott úgy, és ha mégse? bamm...
én speciel teljesen idegen terepre vinném vizsgára az ambereket, nem a begyakorolt környékre
de lehet perverz vagyok.
Jah, igen, és hogy példálózhassak... egyszer szegeden egy autóbuszvezető a stop tábla ellenére letarolt egy autót, melyben meghaltak ketten.
miért történt?
A buszvezető minden nap, 10éve járja az adott útvonalat, neki abban az utcában végig elsőbsége volt, és 50-el végigcsörtet
hétvégén a közl felügyelet megváltoztatta a forgalmi rendet, és az előrejelző táblát lelopták a cigányok, buszos jött rutinból, a keresztutcából pedig egy orosházi házaspár, teljesen ismeretlenül jött, látta, elsőbbsége van, keresztben stoptábla, és behajtott.
Aktív témák
- Csak nem növel akkukapacitást a Samsung
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Napelem
- Politika
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest