Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- sziku69: Szólánc.
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rap, Hip-hop 90'
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Őskoczka
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey7
őstag
válasz
AMD Power #4271 üzenetére
ha semmi érzéked nem lenne akkor csak nézegethetnéd a cliot
sztem kell,h legyen vmi tehetség ,érzék hozzá. no meg szorgalom; én is sokat gyakoroltam mamíg összejöt.
monnyuk én nem tudok olyanról akinek ne sikerült volna előbb vagy utóbb.persze ez nem azt jelenti,h nincs.télleg, tud vki olyat akinek sehogysem sikerült letenni a jogsit? -
eastsider
nagyúr
huh siker
4 hiba, van aláhúzva
lassú haladás indokolatlanul(ezt tudtam is, de nem akartam gyorsabban menni)
kanyarodás-kivárás, asszem ez az volt, h megálltam stopvonalnál, majd elsőbbséget adtam és bementem a kereszteződésbe, és jöttek a zebrán ezért várni kellett
lassan regaál--passz
motor lefullad--egyszer sikerült, kis domb, én megálltam, majd nem adtam elég gázt az 1.4-es gázos lelkemnekamúgy aztmondt aa vizsgabiztos, h a legkönnyebbet húztam (pont ezt beszéltük oktatóval, ezt az utat), de el sem hiszem, h ez elsőre, eddig egyik vizsga sem ment elsőre, ez meg,,,
am csak 1 merőleges parkolás volt, két kocsi közé kellett volna, de sikerült beállni jó bénán, majd rájavítva egy kocsi mellé, de nem volt több hely a legszemetebb helyen...
meg persze az egy íven megfordulás...kb a feléig a torkomban volt a szívem
-
joey7
őstag
Olyan van,h vkinek nincs érzéke a vezetéshez? van a páromnak egy kollegája, aki szenved már egy ideje a vezetéssel; kb. 10-12 órát vezetett (ha jól tudom nincs rutinvizsgája sem még),s teljesen elvan kenődve,mert nem megy neki,abba akarja hagyni.ha jól értettem akkor az a konkrét gondja,h nem tud egyszerre többfelé figyelni,s nem érzi a pedálokat,tehát nem tud megfelelelő gázt adni,vagy fékezni; hol sok,hol kevés.az oktatója is azt mondja,h nincs érzéke.sztem csak az akaraton, gyakorláson múlik a dolog. vagy mégsem?
-
trassher
addikt
6 hibával végülis megfeleltem. 1szer lemaradt az index mert sárgán csúsztam már át. Amúgy a szokásos dolgokat mondta el. Állítólag néhol keményebben fékeztem mint kellett volna, de a lényeg hogy átmentem elsőre.
-
Hippo
aktív tag
Jaja, sok sikert a vizsgáitokhoz!
Nálam nagyon jó stresszoldó volt, hogy a vizsgabiztos 2 perc szünet kivételével végigpofázta az időd az oktatómmal.
-
trassher
addikt
Holnap 10:20-kor forgalmi vizsgám van.
Már előre fosok a parkolástól, remélem az úttal párhuzamosan kell majd, nem derékszögesen másik kocsi mellé.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- iPhone topik
- Yettel topik
- PlayStation 5
- 10 évbe telhet, mire az USA-ban gyártják az iPhone-t, az ára 3500 dollárra nőhet
- További aktív témák...
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest