Hirdetés
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Maxell Retro DJ teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
Új hozzászólás Aktív témák
-
sultansmith
senior tag
-
Nekem az remlik, hogy itt nincs elsobbsege a villamosnak, szoval DC-A-B, szerintem.
Jogszabaly is megvan:
(4) Útkereszteződésben villamos és más jármű egymás közti viszonyában az elsőbbségre és a bekanyarodásra a 28. §-nak és a 31. § (5) bekezdésének rendelkezései az irányadók azzal, hogy az egyenesen haladó járműnek a vele azonos irányból érkező és bekanyarodó villamossal szemben is elsőbbsége van. -
-
-
Hanon
tag
válasz
Mela Kehes #12927 üzenetére
Köszi.
Photoshoppoltam magamnak egy forgalmi szituációt. Itt hogy lenne az áthaladási sorrend? D kezd, aztán jobbkéz szabály? Vagy valami van a villamossal?
2. verziója az lenne a képnek, hogy D egyenesen megy, annak is érdekelne a sorrendje. Ott hogy mennének?
-
Hanon
tag
Sziasztok, a szakoe már szinte mindig megy 73 pont körülre, viszont most elkezdtem a régebbi gyakorlóprogramot tolni és az nem megy annyira fényesen. Meg tudnátok mondani, hogy itt miért a villamos megy először? Villamos témában még vannak erős homályok nálam.
-
b3ny
csendes tag
Sziasztok! Biztonsági ellenőrzés és üzemeltetésből (C kategória) megyek szóbeli vizsgázni és lediktált valamit a pali de elég kevésnek érzem, mit gondoltok ez elég [link] vagy tud valaki jobbat adni?
-
szilchi
őstag
válasz
mexicanraven #12917 üzenetére
Köszönöm.
-
válasz
Earl_Muttley #12918 üzenetére
Azt irtam, pontosabbat nem tudok mondani az autosiskolanal es a helyszinnel, hogy kik voltak az emberkek akik viszgaztattak vagy honnan jottek, azzal nekem nem kellett foglalkozni.
Gondolom akkor te valami kulsos helyen vizsgaznal, nem az autosiskolanal. -
mexicanraven
senior tag
válasz
szilchi #12914 üzenetére
Felhívod az oktatódat, elmondod neki a problémát, és megkéred rá, hogy a képzési irataidat, legyen szíves adja már ki. Ehhez személyes találka kell ugyebár, aláírod a papírokat, elteszed, keresel egy szimpi autós iskolát, megbeszéled, hogy mennél hozzájuk, viszed a kapott iratokat, csinálnak kartont (egy hét az átfutása azt hiszem maximum) és vezethetsz is!
-
válasz
Earl_Muttley #12915 üzenetére
Gyorsjogsinal, nagyvarad ternel.
-
szilchi
őstag
Szép (forró) napot.Csinálom az autójogsit,vezetésnél vagyok.De időközben lakhelyet váltottam és három műszak meg egyéb munkák miatt túl körülményes a régi okatatómmal az eddigi városba járni.Egy másik sokkal közelebb lenne.De ahhoz autóiskolát kellene váltanom,mivel már másik megyében lakom és másik megyébe mennék vezetni.Azt hallottam,hogy nem csak oktatót de autóiskolát is lehet váltani,de nem tom hogyan.Valaki már csinálta?
-
válasz
Earl_Muttley #12909 üzenetére
Nalunk nevetsegesen egyszeru volt, meg ha elotte elmesz a tanfolyamra, ami amugy is kotelezo asszem, akkor nem lesz gond.
Mikor en mentem vizsgazni iszonyat sokan voltak, 4 embert toltak le kb. 10 perc alatt, gondolhatod milyen, stabil oldalfektest meg kellett csinalni, feltettek 2 kerdest, amiket ha nem tudtal kb. ravezettek mint egy hulyegyereket es kesz, tudtom szerint senki nem bukott meg. -
Cry0
őstag
ezen a héten pénteken megyek is már vezetni az oktatónak most lett autó cseréje és ez miatt marad ki nekem több mint 1 hét
nálunk 7 oktató van ebből 4 van fullon a többihez lehet járkálni bár én nem tudom hogy mikor hogyan mennyit osztály társam velem vizsgázott 9:30 kor és aznap este 5 kor már ment is vezetni. -
Earl_Muttley
őstag
Üdv!
Most kezdtem az egészet, elsősegély tanfolyamon voltam már, KRESZ jövőhéttől.
A kérdésem az, hogy elsősegély vizsgán mit kérdeznek? Kötözni, ilyesmi kell? Kifejezetten béna vagyok ezekhez, és nem akarok megbukni. A Mester utcában tenném majd, ha esedékes-ha ez számít valamit.
Tényleg nehéz?
Előre is köszönöm a válaszokat.
-
Cry0
őstag
Halihó Skacok
Lenne egy Hülye kérdésem ugyebár most vizsgáztam kreszből bementem ma a titkárnőhöz és azt mondta hogy hívjam fel azt az oktató aki szimpatikus na most ha felhívjam mégis mit mondajak nek ? O.o oké hogy köszönök és bemutatkozok de egyből kérdezzem meg hogy van-e nála szabad hely ? esetleg beférek-e hozzá ? -
Cry0
őstag
Sziiasztok ma voltam kresz vizsgán szerencsére elsőre sikerült 71/75
Aki a közel jövőbe fog vizsgázni az a szakoét nyomogassa ezerrel nekem csak olyan kérdést dobott be amit a szakoen is. Naponta 2-3 x nyomkodtam mellete figyeltem az órán és különösebben nem is tanultam rá.
Hajrá -
tomika9988
tag
aham köszönöm
-
válasz
tomika9988 #12899 üzenetére
Mert B-nek es C-nek csak a tabla alatt vastaggal jelzett vonalvezetesen kozlekedo kocsiknak kell elsobbseget adni, tehat csak az A-nak, amugy is mindkettonek elsobbsegadas kotelezo tabla van, egyik se foutvonalon kozlekedik, egyenrangu utak, szoval jobbkez szabaly dont, ezert B mehet tovabb elsonek.
Gondolom te kanyarodasi szabaly alapjan jelolted meg a sorrendet, de ilyenkor az egyenrangu utakra vonatkozot kell figyelembe venni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- Fornetto Explorer DeLuxe gömbgrill/faszenes grill, pizzakemence feltét, pizzakő, elemes forgatónyárs
- Mobil klíma Tarrington House eladó!
- Eladó Zenga Giulia gamer szék / Daccormax ergonomikus irodai szék
- Mamas & Papas Flip XT3 babakocsi szett 3 az 1-ben
- Jó állapotú Kona Shred / Pike 454 dual-air 110mm-140mm / Shimano Deore felszereltség!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest