Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• tivike1986

csendes tag

válasz Kalandor #23227 üzenetére

De ez egy apróhirdetési oldal. Nem az árukereső. És nem hiszem, hogy ki lenne rekesztve az ő egyre népesebb közösségük. Sokkal inkább olyan lenne mintha kimennél a piacra és jobb oldalt a mamóka lenne a házi káposztával, bal oldalt meg a nagy zöldséges standok. Jelenleg elvésznek a nagyok közt a kicsik. Attól még eldönthetné mindenki aki szűr, hogy merre akar nézelődni. Szerintem ez az elhatalmasodó helyzet belemar az oldal alap jellegébe.

Az ÁFA-s példa hát... :D Inkább ne menjünk bele. Történetesen egy adótanácsadó vagyok. :D :D

Ha opcionális a szűrés az még mindig csak a felhasználói élményt javítaná. Nem hiszem, hogy a kereskedő sérülne. Mert az használná aki nem akarná látni az ő hirdetéseiket. Valószínűleg ez a személy amúgy sem vásárolna tőlük, ha nem muszáj. Ugyanakkor, ha nem találja meg a keresett terméket még mindig fordulhat balra a piacon.

Kérdés: A magánszemélyek nem emelnek ki soha? Így az ő kiemeléseik gyakorlatilag elvesznek. A hirdetéseikkel együtt kb...

Ui: Nagyon is értem, hogy profitorientált a csapat. Szavam nincs ez ellen. Akkor van baj, ha etikátlanná válik. Máskülönben mennyivel több lenne a kiemelést választó magánszemély, ha nem a kereskedők kiemeléseivel kellene mindenképp versenyezniük? (lehet semmivel... lehet valamivel... a lehetősége meglenne és veszteni való megint nem lenne sok)

Aktív témák