- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Az én érdekes, öszvér videokártyám...….
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
● ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
● a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mono_G
tag
válasz Citroware #19045 üzenetére
Korábban én is javasoltam egy megoldást erre, de semmi reakció nem volt:
[javaslat]
és valami ilyesmi lenne a végeredmény:
[elképzelés][ Szerkesztve ]
-
Mono_G
tag
válasz Viktor0610 #18983 üzenetére
Nem az a lényeg hogy válaszolásnál lássam, hanem az, hogy ha a fórumot olvasom, akkor könnyebb legyen követnem azt, hogy ki mire reagál. Nem feltétlen az én hozzászólásomat akarom követni. Most ha itt válaszolnék mondjuk a #17565 hsz-re, és azt mondanám, hogy ez szerintem is jó ötlet, vagy hogy arra a problémára ez a megoldás, akkor sokkal könnyebb az egeret a #17565 számra vinni a válaszomnál másnak, majd megjelennie az eredeti szövegnek, mint sem ráklikkeljen, új fülön megnyílna, elolvasom, bezárom, vissza az eredeti oldalra. Remélem érthető. #18978 hsz-nél jó a kép, de a képen #18969 felett képzelj el egy egérkurzort. Telefonon, tableten nehezebb lesz reprodukálni, mivel ott nincs kurzor.
[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
-
Mono_G
tag
válasz Viktor0610 #18977 üzenetére
Ahogy előttem Rimuru is demonstrálta:
Ha válaszolnak egy hozzászólásra, akkor ha az egeret a hivatkozott #sorszám felé viszem, akkor jelenleg a "Sorszám és hivatkozás erre a hozzászólásra" jelenik meg. Na ebben a buborékban jó lenne ha az adott #sorszám tartalma jelenne meg. Nem kell a hozzászóló neve meg avatar meg hasonló apróságok, csak a szöveg ami ott megjelent.[ Szerkesztve ]
-
Mono_G
tag
Sziasztok!
Az megoldható lenne a fórumnál, hogy ha valaki válaszol egy hozzászólásra, akkor ne kelljen kattintani, hogy mi volt az amire válaszolt, hanem a buborékban a "Sorszám és hivatkozás erre a hozzászólásra" szöveg helyett maga a hozzászólás jelenjen meg? Nagyban segítené a fórum használatát, követését.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Villanyszerelés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Robotporszívók
- ASUS routerek
- Spórolós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest