- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Klaus Duran: LTT I Ran Every Antivirus At Once
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
-
LOGOUT
● ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
● a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!
Aktív témák
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
lezso6 #15773 üzenetére
Bocsánat, Apropó reklám mentesség. remélem nem gond hogy itt említem meg de ahhoz képest hogy reklám mentesség be van allitva nálam, még is belefutok reklámban, mobilon is meg asztali gépen is.
Asztalin ha mentett hirdetésbol kattintok akkor ott figyel felül egy hatalmas reklám banner, valamint mobilon a hitel reklám.
Valamit nem jól állítottam be vagy hogy lehet hogy még is ott van?
Nem szemrehányás, csupán kérdezemAkartam képet beszurni, de nem megy a kép feltoltese
-
Locutus
veterán
válasz
lezso6 #15773 üzenetére
Azt pl meg lehet oldani, hogy amíg nem jelentkezek be a fórumba, addig se toljon reklámot a képembe a főoldal? Valami cookie-val pl...
Vagy még több képtárhelyet.
Vagy fórum átszínezési, skinezési lehetőséget. (bár ezt persze máshogy is meg lehet oldani, de a csillivillire mindig harap a nép) Egyéb grafikus lehetőségeket, saját vagy mások hozzászólásainak kiemelésére, értesítésekre.De igazából nem is annyira a konkrét új feature a lényeg. Inkább az, hogy újdonságok híján a prémium tagság egy idő után olyan "meh" kategória. Ok, nincs reklám vele (a fórumban, bejelentkezve), ez egy jó dolog. De ezt ugye ingyen is meg lehet oldani, tehát nincs akkora motivációs ereje. A ti érdeketek lenne valahogy még vonzóbbá tenni a prémium tagságot.
Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest