- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Rap, Hip-hop 90'
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
superboyka #4741 üzenetére
Javaslom, legközelebb használd a webfejlesztő panelt a Ctrl+Shift+I megnyomásával (vagy jobb klikk valahova, Inspect element/Elem megtekintése), így meg tudod nézni, hogy milyen link lett belőle, hova mutat, használd a Network és Console fület is a hibák kiderítésére (meg hát a többit is nyilván). Később saját magadnak (meg nekünk) spórolsz meg időt azzal, hogy sokkal gyorsabban rájössz az ilyen jellegű hibák - legalább potenciális - okaira.
Amúgy az előző kérdésed nem is JavaScripttel kapcsolatos volt, az ilyenek mehetnek az érintett topicokba. -
Cathfaern
nagyúr
válasz
superboyka #4662 üzenetére
Pont azért írtam, hogy ránéztem adatlapodra, mert először én is írni akartam, hogy kicsit nehezen értelmezhető amit írsz, de eszembe jutott, hogy nem biztos hogy magyar környezetben nőttél fel. El tudom képzelni, hogy milyen nehéz lehet úgy megtanulni magyarul, hogy a társadalom nem igazán segíti ezt elő. Szóval max respect, hogy ennek ellenére is próbálkozol vele, és hogy magyar fórumra írsz
-
martonx
veterán
válasz
superboyka #4653 üzenetére
Ez esetben ismét elnézést. Máskor kezdd azzal, hogy erdélyből vagy, és örülsz ha valaki ki tudja bogarászni amit szeretnél, mert akkor rögtön más lesz a hozzáállás, mint ha az ember azt hiszi, hogy jött egy hülyegyerek, aki nem hogy kódolni, de még írni se tud. De mondom engem az se zavar, ha angolul teszed fel a kérdést, ha az jobban megy, mint a magyar.
-
Jim-Y
veterán
válasz
superboyka #4652 üzenetére
Ez egy félkész alternatív megoldás, ha valaki egy kicsit tovább csinálja, akkor egyszerűbb, átláthatóbb, és könnyebben módosítható lesz mint a tiéd. Sok időm nem volt vele foglalkozni, meg hát befejezni sem.
megj: azt azért el kell mondanom, hogy itt senkinek sem kötelező segítenie neked. Mindenki a saját szabadidejéből áldoz a témának, tehát ha te egy kész megoldást szeretnél kapni, magyarázattal, és a te megoldásodat kiegészítve, úgy, hogy te nem mutatsz hajlandóságot a próbálkozásokra ... akkor csodálkoznék ha valaki megcsinálná :/
-
martonx
veterán
válasz
superboyka #4649 üzenetére
Ez most nagyon off lesz, és nagyon paraszt. A hszed nagyon hasznos volt számomra, mert sosem gondoltam volna, hogy ilyen is lakozik bennem, de muszáj kimondanom. Annyira irritálón, borzalmasan bűn rossz a helyesírásod, hogy az első mondat után egyszerűen képtelen voltam érdemben elolvasni, hogy mi a problémád. Ezt tetézted a kóddal, amit nem néztem át, de ránézésre is az a kód volt, amit el se akarok olvasni.
Szóval ezer bocsánat, és tudom, hogy vér paraszt vagyok amiért kimondtam, de te erőltetted, hogy kapj valami reakciótAmikor olvastam a hszedet, akkor értettem meg, hogy testvéremnek miért kell szakmunkásképzőben vállalkozási ismeretek tantárgy fedőnéven matematika alapjait tanítania a végzősöknek (komolyan - téglalap terület, kerület, százalékszámítás a tananyag).
Ha netán 8 éves vagy, és még most tanulsz írni-olvasni, vagy felvidékről, erdélyből, vajdaságból származol (bár szerintem ők is nagyságrendekkel jobban írnak nálad a körülményeik ellenére is), akkor ezer bocsánat, és vedd tárgytalannak az írásomat. Ez esetben, ha normális angolsággal elküldöd privátban, hogy mit is szeretnél, nagyon szívesen segítek.
-
Jim-Y
veterán
válasz
superboyka #4649 üzenetére
Sziasztok,
Én szórakoztam kicsit vele, hogy könnyebb legyen bővíteni, aki akarja, folytassa. Ja igen, a te verziódhoz nem nyúltam, mert.. hát mert csak, a többiek értik
-
superboyka
csendes tag
válasz
superboyka #4647 üzenetére
Sziasztok idáig az volt a baj nem átlátható a kod megoldotam odda tettem ahova kértétek leirtam hogy mi kellene nekem senki nem segit 1 pl dával pls 1 segitö kész ember néze meg már a kodom és adjon 1 pldát és 1 magyarázatot.
-
superboyka
csendes tag
válasz
superboyka #4646 üzenetére
És megint hogy ne kezzük elölröl a kod eddig is ment én belle akarok tenni még ünepeket mint pl valentin, husvét, pünkösd ,haloovin stb. erre kellet segitség hogy kell belle rakni és kiszámitani az értékeket honap számit. nap számitás és mit kell belle rakni még hogy belle kerüljön egy uj dátum kis magyarázattal hogy tudjam megirni én is , a kod ugy müködik ki irja mikulás elöt hány nap van mikulásig, mikor odda ér boldog mikit majd karácsonyt ugyanugy uj évet csak ott van 1 kicsi bibi amit át kellene irni 31 edikén azt irja ,még 1 napot alszunk jön uj év és ugy kellene azt irja ki ma az év utolsó napja szilveszter ,remélem most érthetö voltam és a többi dátum is ugyanugy kellene müködjön január végétöl irja valentinig x y nap van hátra február 14 edikén irja boldog valentint erre kellene tehát a segitségetttek amit szépen megköszönék és hálás lennék érte elöre is kössz ha segitettek .
-
superboyka
csendes tag
válasz
superboyka #4644 üzenetére
na fiuk itt van a müködö kod lementve ahová kértétek széjel szedve css re js re html re
link
[link] -
Zedz
addikt
válasz
superboyka #4644 üzenetére
Na várj.. milyen kód működik?
JSFiddlen ott lesz a menüben egy Save gomb. Elmenti, a linket pedig bemásolod ide.
-
Zedz
addikt
válasz
superboyka #4642 üzenetére
Figyelj, nem csak a második kódrészlettel van a baj, hanem az elsővel is. Átláthatatlan, nagyon nehéz segíteni, illetve hogyan teszteljük le a mi verziónkat? Ezért kéri itt szinte mindenki, hogy rakjátok össze a JSFiddle-ben a kódot ami nem működik, az itteni fórumtársak biztos segíteni fognak, ha úgy tálalod a gondod.
Most nem azért macerállak, mert jól esik, de gondolj bele: kibogozni a kódod, tesztelni, működővé tenni nekünk is időbe telik, márpedig az sokszor nem sok van. Ezért ha ennyivel segítesz, akkor ránézünk.
Az, hogy nem tudod JSFiddlére bemásolni ezt a halom kódot nem csoda, nem "komplett rendszerekre" lett kitalálva az az oldal.
-
Zedz
addikt
válasz
superboyka #4640 üzenetére
ugy össze van keverve html css nem tudtam széjel szedni
Akkor elkövetted az első hibát. Az olvashatóság, szerkeszthetőség érdekében érdemes elszeparálni a kód különböző részeit. Külön a HTML kód, külön a CSS, külön a JS, külön a szerver.
Remélem érzed, hogy amit ide "dobtál" nekünk hatalmas kódtömeget azt nem fogjuk elolvasni. Egyrészt ha te sem tudod elszeparálni, nekünk miért kellene ezzel bíbelődnünk? Ha segítséget szeretnél, itt jó eséllyel megkapod, csak akkor olyan formában kérjük ide a megoldandó problémád. A fentebb linkelt JSFiddle például ilyen.
-
Zedz
addikt
válasz
superboyka #4638 üzenetére
Próbáljuk meg ezzel.
-
martonx
veterán
válasz
superboyka #4634 üzenetére
hűha, légy jó, és nézz vissza csak egy pár hsz-t, hogy hogy, milyen formában illik a példa kódunkat ide belinkelni. És még egy csomó helyesírási hibától is megkímélnéd sk8erpeter-t
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nitro AN515-56 15.6" FHD IPS i7-11370H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HP Pavilion 15-ec2057ur 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3050 16GB 512GB magyarított vbill gar
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 5070 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Corsair RM750
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest