- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Argos: Szeretem az ecetfát
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
martonx #10135 üzenetére
Ha köcsög vagyok - és most ezzel az leszek - mondhatnám, hogy hát lehet is haza menni, hiszen ugyanúgy nem lesz itt se megoldás, akárcsak a chatgpt-nél...
Bedobok valami motiválót, fizetek pár nagy tábla csokit, annak megfelelő összeget ha valaki beledrótozza nekem! Aztán lehet hogy magam zabálom fel a csokikat ha kielemzem, 'script kiddy-ként' egy másik működő forráskódból, csak találjak egy agyon nem bonyolítottat..
-
hiperFizikus
senior tag
válasz
martonx #10135 üzenetére
A ChatGPT -vel programozni azért jó, mert nem kell specialitásokon időt vesztegetnetek !
A programozás nem csak abból áll, hogy kódolsz, hanem a program projektjének véghezviteléből . Csak ti ahhoz vagytok szokva, hogy a munkaadótok megmondja nektek, hogy ezt meg azt programozzátok le .
Én épen most azt hittem hogy a ChatGPT -vel egy fél óra alatt végzek egy új function -val, 4 óra lett belőle, mert vegyszerszag volt a szobámban, mindig összekevertem, hogy mikor <html></html> vagy <script></script> jött vissza a ChatGPT-től, és későn vettem észre, hogy újraindításnál a változók értékei eltűnnek . Miután egy buttont tettem bele ment, mint amikor a főnöl elcsúszik 1 szappanon ♥
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Formula-1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- BestBuy topik
- Gmail
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- További aktív témák...
- PS4 Fat 500GB eladó
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged