Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
válasz
martonx
üzenetére
Nem akartam kókányolósra, csak az alap lekérdezésen túli második lekérdezés, ami visszaadja ezt az adatot, amivel aztán haladnom kell tovább, annyira belassította az első betöltődést, hogy ki kellett vennem belőle, mert tökre elrontotta az élményt (sokáig nem volt tartalom). És a második lekérdezés adatára csak sok-sok scrollozás után volt szükség, így gondoltam, ráér később is. És onnan tolta magával a többi dolgot.
(Lehet, csak túlgondolom amúgy, és olyan esetet próbálok megoldani, amit amúgy nem is kellene...)
De már annyira nyakatekert az egész, hogy visszamegyek az alaphoz, és hagyom ezt az időeltolósdit, mert annyi esetet kell lekezelni, hogy ennyit nem ér az egész.
Nekikezdtem amúgy a setInterval-os clear-es megoldásnak is, de aztán valamiért a timeout-ossal folytattam.
De inkább vissza az elejére, mert ez így már nem szép (és közel sem hatékony).
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jura Ena 8 kávégép
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Eladó Gamer PC: i5-12400F Intel Arc B580 12GB 24GB RAM SSD Dobozos!
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Retro Lenovo ThinkPad laptop csomag (T400, T61, X61s) - 3 db egyben
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! TÜZES EZÜST MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Eladó szép Nokia 7 Plus 64GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest