Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
btz
addikt
válasz
martonx
üzenetére
"jsfiddle-nek a html részébe erőltetted bele a javascriptet
"Merő lustaság, ahogy az inline style és a <br /><br /> is. Sorry

"Aztán a js-ben dataset-et nem használtad jól."
Datasetet? Úgy tudom azt én nem is használtam az első verziós kódban. Vagy de?
" klasszikus es5 ...Béna metódus elnevezés (MyFunction WTF?) "
Hallottam már valamit ES6-ról de lövésem sincs amúgy mi az, ennek utána kéne olvasnom.
Tutorialokat olvasgatva férceltem össze a kódot. És amikor ilyeneket csinálok, akkor meghagyom az eredeti elnevezéseket, amíg mással nem ütközik. Amúgy sok netes tutorialban a myFunction() elnevezést használnak a példakódban. Nem én találtam ki.
"minden sornál meg lehetett volna állni, és kifejteni, hogy mi miért nem jó"
Természetesen minden új infót szívesen veszek (mi miért nem jó, hogy lehetne jobb), mert abból tudok tanulni és fejlődni. Nem végzek semmilyen webfejlesztői sulit, a netről szedem össze a tudást, ami néha nem biztos hogy a jó irányba visz, épp ezért vagyok ezen a fórumon is, mert itt vannak a témában tapasztaltabb fórumozók.
Új hozzászólás Aktív témák
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! LENOVO ThinkCentre M800 - i7, 8GB/120GB
- Felújított Samsung Galaxy s22 ultra 12/256
- RTX 4070 ti I Ryzen 5 7600X I 2x16gb ddr5 6000mHz
- LAST MINUTE KARÁCSONY! 2 egyforma i7 GAMER GÉP! Ingyenes SOS kiszállítás (Bp.) !!!
- Asus ROG Zephyrus G16 Intel Core Ultra 9 185H/RTX 4060/16GB DDR5/1TB SSD eladó NÁLAM A LEGOLCSÓBBAN!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
- Apple iPhone 17 Pro Silver 256 GB Használt, karcmentes 100% akku / 0 ciklus 1 év gari!
- 176 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
"