- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Argos: Szeretem az ecetfát
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DNReNTi
őstag
Ez a projekt tobb sebbol is verzik, de ezek nagy resze nem kod related, tehat az egesz hatranyos helyzetbol indul nalam, foleg, hogy szigoru deadline van, es nincs is lazan merve. Mivel ng2-vel mar tobben foglalkoztunk, illetve tobb projekt is fejlesztes alatt van benne, raadasul korabban sima angularjs-t hasznaltunk, esszeru lett volna azzal tovabbmenni. Ha masnem legalabb azert, hogy tartsuk a hataridot.
Most el fog menni bo egy het, mire egyaltalan ralatasunk lesz, hogy hogyan kezdjunk hozza, hogy a vegeredmeny ne csak mukodjon, hanem jo is legyen. No mindegy, meglatjuk mire haladunk, legrosszabb esetben bovul a CV-m par uj buzzword-del.
Jovok majd meg szerintem noob kerdesekkel. Koszi!
(#6497) PumpkinSeed
Koszi! Pont ezeket vettem meg, jelenleg az elso porog. -
Zedz
addikt
Nekem mondjuk az nem annyira tetszik, hogy alapvetően ahogy írták egy UI builderről van szó, aminek tényleg megfelel, majd azért kapott egy okádék mód kinéző routert, meg egy rakat apró dolgot még ezek mellé. Működik, meg tud szép lenni, de az NG2 már a tervezőasztaltól úgy készült, hogy akkor ez SPA-kat hivatott működtetni, a lehető legátláthatóbb módon. React szvsz azért vezető, mert ez volt az első és a hype is hatalmas volt körülötte. Szvsz a Vue is oda-vissza pofozza.
És igazából itt jön képbe a preferencia kérdése: az ng2 fogja az ember kezét, a react ezzel a sok mindennel annyira nem, kicsit több hackelésbe kerül.
Fun fact: mostanában kezd divat lenni ez is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Eladó ez a jóféle kis Synology DS223j
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest