- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Rap, Hip-hop 90'
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
PumpkinSeed
addikt
Ez az Inferno csodálatos, úgy hirdetik magukat, hogy minden react componentet nyugodtan használhatunk benne. Na hát át is írtam a kódot inferno-ra, 3 nap bug fix után feladtam és nyugtáztam, hogy ezt totálisan távol áll a React componenetek használatától. Biztos jó, ha új projektet húzol nulláról, de azt amit hirdet nem követi.
Amúgy mi terveztük a teljes platformunk leváltását React-re, de elég hamar be is fejeződött, ugyanis a SEO támogatás eléggé a nullán áll, tekintve, hogy nekünk elég unique oldalaink vannak ugyanis tele vannak termékekkel, szóval minden oldal unique url, ahol nem a query a lényeg, unique head, amit megint csak egy ocsmány megoldással lehet átírni minden oldalon. Szóval one-page alkalmazásoknak tökéletes a React, de már komplexebbnek annyira nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest