Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: Stand up és én
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DNReNTi
őstag
Furcsa, mert szerintem is mukodnie kellene, bar sose hasznaltam igy, es ezzel eljutunk oda: hogy egyebkent ennek igy mi ertelme? Marmint, a komponensedben rendelkezesre all az egesz Auth osztaly, benne minden user adattal, mi szukseg akkor kiszervezni plusz egy attributumba a felhasznalonevet?
Egyebkent ez lehet (tenyleg csak tipp), valami TS specifikus dolog. Az Auth.userProfile tipusa sima Object, nincs interface vagy valami specifikus osztaly (pl UserProfile osztaly) ami leirna, hogy milyen attributumai vannak, tehat feltetelezheti, hogy nincs username property, es ezt te amugy nem is ellenorzod. Bar ha igy lenne akkor mar szerintem a TSC dobna warning-ot. Egyebkent pont ilyenkor jon jol hogy a TS tipusos, tessek hasznalni, egy userProfile ne legyen mar egy standard osztaly!
Remelem segit megoldani. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Crypto Trade
- Battlefield 6
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- PlayStation 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- További aktív témák...
- Philips Hue Gradient Lightstrip hibás
- Killer 1650x Intel AXN 200NGW
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Philips Hue LightStrip Plus v4 1m extension
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% (1év Garancia) Akár új akksival is kérhető!
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Egyebkent ez lehet (tenyleg csak tipp), valami TS specifikus dolog. Az Auth.userProfile tipusa sima Object, nincs interface vagy valami specifikus osztaly (pl UserProfile osztaly) ami leirna, hogy milyen attributumai vannak, tehat feltetelezheti, hogy nincs username property, es ezt te amugy nem is ellenorzod. Bar ha igy lenne akkor mar szerintem a TSC dobna warning-ot. Egyebkent pont ilyenkor jon jol hogy a TS tipusos, tessek hasznalni, egy userProfile ne legyen mar egy standard osztaly!
Remelem segit megoldani.