- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Gurulunk, WAZE?!
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
PumpkinSeed
addikt
Nekem SSD van alatta, NodeJS-el próbáltam és pár letöltött modul volt még amit egyszerre kellett berántania indításkor, de ezen kívül más nem ment alatta. Nem tudom miért, de nagyon zabálta a memóriát. Így maradt a Sublime vagy NetBeans. Valaki használta már a GitHub Atom-ját? Még azt próbálgatom most, de tudásilag szinte a Sublime buta szintjén van. Nem tudom, hogy bővítsek-e memóriát, ugyanis itt van az SSD.
-
martonx
veterán
Na mondjuk én csak "kisebb" 10-15 projektes solution-öket futtatok maszekban a gyenge gépemen, azok elég szépen muzsikálnak. Ja, és van egy 42 projektes Nopcommerce is, na azt tényleg csak mazochistáknak érdemes elindítani azon a gépen. Kizárólag webfejlesztésre használom, így a Xaml editort még sosem próbáltam, a js, cs, cshtml editorok szvsz nem foglalnak sok erőforrást.
Illetve vannak komoly erőforrást igénylő pluginek, mint pl. a Resharper, na azt is elefelejthetem a 4GB-s gépen.A TFS részt megnéztem, igaziból pont az alap TFS verziókezelő funkcionalitást a VS2015 Community is támogatja, amiket nem támogat, azok a magasabb szintű TFS funkciók.
Fő melóban Github-ot használunk, szóval azzal is van tapasztalatom bőven, annak is megvannak a maga előnyei, hátrányai.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest