Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• trisztan94

őstag

válasz Sk8erPeter #3846 üzenetére

nézd meg jobban. :DDD Valamennyire észre lehet venni azt a szaggatást, amiről beszél, a monitorok tetejét ha megnézed, egy picit mintha ottmaradna, némi késéssel követi csupán.

Na most vagy én nem látom a szaggatást, vagy nem tudom. Videó: [link]
    ============================================================================

megpróbálhatnád végre értelmesen leírni

Igen, tudom, eléggé "semmit" nem adtam információ gyanánt. :D Most nincs nagyon lelki erőm átbootolni Windows-ba, meg egy elég nagy projektet nyomogatok, de holnapután szvsz megnézem pontosan. Leginkább abból indultam ki, hogy azt hittem valamiért egy illuminált pillanatomban, hogy nincsenek globális metódusok (amúgy JS-ben is metódusnak hívják magyarul a function-öket, vagy funkciónak? - Mondjuk a funkció szó szerintem ilyen kontextusban nagyon ronda), ezért kérdeztem rá, majd jutottam arra a konklúzióra, hogy a VS hülye. De most meg megint úgy vagyok, hogy a VS valszeg sokkal okosabb, mint én, így nagyon sok esélyt látok arra, hogy én vagyok a hülye már megint és szarul állítottam be valamit. Na, majd megnézem!

(#3849) martonx

Hozzáteszem VS2012 - 2013 már alapból tartalmazza a jquery-s intellisense-eket.
    A 2013 még knockout-ot, meg mittudomén még mi minden js libet támogat intellisense-el alapból.

Na igen, ez meg a másik. Mondom, hogy én vagyok a hülye! :D

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés